arsesraa sanane00 yaa canım ben de 3+4 üm, kasıklarında ara ara batma gibi oluyor mu çok hafif bir de kaç beta ile öğrendin canım
sanane00 arsesraa bendedr batma oluyor ben 30 ile öğrendim her gün kan veriyorum dis gebelik olduğu için önceden . Ilk 30 bi gun sonra 65 bi gun sonrasi 107 cikti
Moonlight__ EmellC etmez olur muyum ❤️ Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin. İnşallah değeriniz çok güzel artar, kese de bebiş de görünür 🙏🏻 Dualarım sizinle, güzel haberlerde buluşmak dileğiyle 🥰
EmellC Moonlight__ Allah razı olsun canım benim. Bende hep ediyorum kendime ve isteyen herkese hayırlısından sağlıklısından ya rabbim amin ❤️
Bugyy Elif_alp benimki kız ilk gebeliğim pazartesi günü yatışım yapılacak bu kadar bekledik suni sancı umarım fayda eder yoksa sezeryan maalesef. Siz ne zaman düşünüyorsunuz beklemek riskli olduğu için çok korkuyorum kakasını yapar diye
Elif_alp Bugyy bende yarın hastahaneye gidicem yarın yatış yaparlar diye düşünüyorum aynı korku bendede var beklemek istemiyorum daha fazla sancım hiç yok açılmamda çok az inşallah suni sancı işe yarar bende pek sezeryan istemiyorum ama Allah yardımcımız olsun normal doğum kolay değil
bahar-34 Tekin34 20+1 hızlı geçiyor zaman sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım 🙏😍
hayat890_ Tekin34 37+2 yım Allah izin verirse 12 Eylül de prensesimi kucağıma alçam. Heycan dorukta gecmiyo son günler👼
Trky sekerlimeyvesuyu sancınızmı vardıda gıttınız🙈benimde 40 hafta yok hıc bısey ne zmn gelecek beklemekten yoruldum
sekerlimeyvesuyu Trky evet sancım vardı ama sıklaşmamıştı su azalması ve kordon dolanmasından dolayı zorunlu sezaryan oldum🥲