kubra62_ nesey34 bende 6 haftalık sadece kediyi gördüm cuma günü kontrolüm var bebeği görürüm inşallah ama bana doktorum bebek yoksa kürtaj fln diye bişey hiç söylemesi ki benim önceki hamileliğimde bebeğim 7. Haftada göründü
Esra-kordali Tekin34 33+2 oldukk🥳 bazen sanki kalbim ağzımda atıyor gibi hissediyorum. Nefes almak ve uyumak artık coo zor 😞
zeyyneepp nesey34 Göremedik boş kese şimdilik bizimde 2 hafta sonra gene gel daha erken demişti inşallah dolar keseler ama daha erken ne zaman döllendi tutundu belli değil sonuc olarak belki daha 3 4 haftaliksin yani dölleneli
EmellC Moonlight__ benim içinde eder misin pazartesi tekrar kan verip betanın yükselişine bakıcaz. İnşAllah hayırlısından sağlıklısından gebelik olir benimkide ❤️
Moonlight__ EmellC etmez olur muyum ❤️ Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin. İnşallah değeriniz çok güzel artar, kese de bebiş de görünür 🙏🏻 Dualarım sizinle, güzel haberlerde buluşmak dileğiyle 🥰
mervestyledd Senanrr11 Senanrr11 benimde 7+ 1 ilk gebeliğim ve daha gebeliğimi bile kabullenemefim değişik duygular
Senanrr11 mervestyledd çok güzel duygular tarifi zor. Benim aslında ikinci gebeliğim ama sanki ilk gibi heyecanım 😅😍
Mutluozturk Tekin34 24. Haftadayim. Bebeğimin her hareketini hissettiğimde ilk defa anne oluyormuş gibi mutlu oluyorum onunla karnimi parmaklayarak oyun oynuyorum 😂😂
Meryem-7927 Tekin34 19. Haftadayim kızlar sık idrara çıkma ve içcamasirim hep islak bunu yaşayan var mı ya