Anne373 ben fikirimi net bi şekilde belirttim evet ama sizi anlayamadım tam olarak yada siz etiket ettiğiniz yazının farkında mısınız? Bakın demişsiniz ki aç kalsan susuz kalsan bişey olmaz diye kim söyledi size? Ben böyle bişey söylemedim ve belirtmedim sizede bişey söylemedim ve eklemişsiniz;
Ben sizin gibi düşünenlerin aklına uysam oruç tutsam aç kalsam bebeğime bişey olsa bunun siz farkında olmadan şu sözlerle nasıl bir günaha gireceksiniz? Burası bi platform eleştiriler yapılabilecek bir ortam ondan yana bir sorun yok ama doğru söylenen şeylere eleştiri yapılır ben hanımefendiye dinen ve bebeğinin kendi sağlığı açısından da oruç tutmasının uygun olmadığını benimde lohusalığıma denk geldiğini tutmak istediğimi ama tutamayacak olduğumun da farkında olduğumu belirttim onun yerine başka ibadetlerle de vaktini değerlendirebileceğini anlatmak istedim siz birden bunları söylediniz benim anlatmak istediğim ile sizin bağdaştırdığınız olay baya farklı anlatabildim mi ? Yoksa herkes biliyor herşeyi hatta en iyi bi anne bilir bebeğinin sağlığı için neler yapabileceğini konu çok sapmış kimse burda kimseye dini değerler konusunda bir baskı yada ithamda bulunmuyor sizin yargınız çok yanlış benim ağzımdan çıkmayan birşey için beni yargılayamazsınız.