Ezgili fatos2404 çok teşekkür ederim cevap için sizin test sonucunuz riskli miydi ikili şuan bebişinizi sağlıkla kucağınıza aldınız sanırıö değil mi🙏🏻
fatos2404 Ezgili ya ben kombine oranını hatırlamıyorum ama hem kendi doktorum hemde detaylıya girdiğim doktorda %88 down sendromlu olur dediler ama oğlum şuanda 3 aylık ve çok şükür hiçbir engel durumu yok 🙏💕
Sevdaliza Canım dualarla tekrardan yazıyorum sana ne zaman gideceksin doktora varmı gelişme gönlünü ferah tut allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ezgili [bilinmeyen] şuan çok ama çok sevindim sizin adınıza içinizin ferahlamasına da 🙏🏻Darısı başıma inşallah 😇
enfla kızlar hamılelelrn duaları kabul olurmus bırbırımıze dua edelım Rabbım hayrlı saglıklı evlatlar nasıp etsın 🤲🏻🧿♥️
Tamam [bilinmeyen] bazı devlet hastaneleri prenetal testi sadece riskli sonucunuz ile gittiğinizde ücretsiz yapıyor.ve %99.9 doğru sonuç veriyor.Test bir tüp anne kanı ile yapılıyor.10-15 güne sonucu çıkıyor.Bence oradaki devlet hastanelerine gidip tek tek sorun,İzmir’de tepecik yapıyormuş.İnşallah güzel sonuçlar gelir.
Blackandwhite İyi günler ben de 13 hafta 1 günlükken cvc yaptırdım ense kalınlığı 2.1 ölçüldü burun kemiği görülemedi kan testinde tüm değerler yüksek riskli çıktı buna rağmen sağlıklı çocuk dünyaya getiren var mı cvc sonucu daha çıkmadı inşallah olumlu olur 🙏
Zeynep_394 Blackandwhite canim benim doktorum her burun kemiği görülmeyen down sendromlu olmuyor dedi 100 kişiden 3 kisinin sağlıklı oldukları halde burun kemikleri yok dedi yani görülmedi diye olumsuz düşünme.
Blackandwhite Zeynep_394 çok teşekkür ederim inşallah iyidir ben de Zaten artık ne olursa olsun kabullenmeye karar verdim çünkü sonuç bekleyeniyle kadar zaten çok zaman geçiyor inşallah sağlıklı olur 🙏