1anneninsesi vascenceloss Birşey olursa bana danışabilirsiniz seve seve yardımcı olurum. Allah gönlünüze göre versin. 🤲🏻🥰
vascenceloss Yengec07 doktor adegenofert diye bi ilaç önermiş onu kullanmaya başladı umarım işe yarıyordur
vascenceloss Yengec07 Kocaeli’de olduk canım Ferhat Çelikkaleli, damar baya büyükmüş doktor ameliyat sırasında iyi ki olmuşsun falan demiş. Omega doktor verecekmiş, q10da verdiği ilaçta varmış Allah razı olsun 🫶🏻
Yengec07 vascenceloss içindeki q10 çok düşük bi miktar , benim dediğim omepa hem omega 3 var ,hem q10 var içinde ,değerlendirin♥️
Denizz44 Veronika1 Benim eşimde test yaptı sayısı ve hızı düşük geldi suyunu kaynatıp içiyor umarım bende hayırlı haber alırım 🌸
buse76 tekrarken işe yaradı mı peki eşimde ileri hareket sorunu ve morfoloji sorunu var bize de doktor yazdı bundan hem sarı kutu hem siyah ikisini de aldınız mı siz
tekrarken buse76 benim süreç önce histeroskopi oldum bu ilaçları kullandım bide eşim ve ben ikimizde kullandık eşimde aktardan kendisi için bi karışım almış ismi yok 4. Ay kimyasal 5. Ay da da sağlıklı gebeliğim oldu elhamdülillah hani hangisi kesin etkili bilemem tabi rabbim dileyince olıyo tabi
mutlumoomm vascenceloss bence ilaçlardan çok doğal yöntemler daha iyi keçiboynuzu pekmezi çok iyi her gün bir bardağa isteğine göre koyup üstüne su koyup karıştırıp içebilir
vascenceloss Yengec07 ona bir şey demedi ya biz ameliyata karar verdikten sonra çıktı sonuçlar doktor da istemedi zaten 3 ay sonra tekrar sperm testi ve ultrason istedi
buse76 tekrarken anladım teşekkürler inş bizde de işe yarar eşimin ileri hız 6 morfoloji 2 83 milyon sayımız var 79 milyonu hareketsiz toplam hareketlilik 21 düşük sonuçlar inş vitamin iyi gelir tedaviye başlıycaz biz 3 ay kullanalım dedik en azından sayılar yükselir tedavi rahat geçer