vascenceloss Benimde katı meyve sıkacağım yoktu. Aldım. Almanızı tavsiye ederim. Kesinlikle havuç yemek değil suyunun sıkılarak içilmesi gerekiyor. Bunu çok araştırmıştım. Ayrıca bir turşu kavanozları olur ya yarım kiloluk onun içine kuru incirleri ortadan 2’ye bölün. Hiç bıçak değdirmeyin. Kavanoza koyun. Ağzına kadar doldurun. Ondan sonrasında da incirler zeytinyağında yüzecek şekilde zeytinyağı doldurun üzerine. Kapağını kapatın ve karanlık bir yerde 3 gün boyunca saklayın. Ben hiç açmadığım bir dolabım vardı orada 3 gün boyunca sakladım. 4.günün sabahı eşiniz aç karnına bir tane yesin. Aşırı faydasını görürsünüz. Bu ibni sinanın kürüdür. Ölümden başka herşeyin çaresidir demiştir. Sadece bu zeytinyağında bekletilmiş incir ile hamile kalan çok var benim eşimde ileri hareket sıfır olunca ben yukarıda bahsettiğim Çakşır kökü suyu, havuç suyu. Keçiboynuzu Özü, Proxeed plus, zeytinyağında bekletilmiş incir, havuç suyu vs hepsini bir araya getirip kullanmıştım hemen 2 bebeğime de eşimin kullandığı ay hamile kaldım. Tavsiye ederim eğer ileri hareket sıfır ise. Maksimum 2 3 ay içerisinde hemen sonuç alırsınız. Ben hemen hamile kaldım ama kişiden kite değişsebilir bu durum.