gebelk Kızlar doktorum femaradan klomene geçiş yaptı. Pcos olup klomen ile hamile kalan var mı yada kacıncı denemesinde oldu
nurssmom gebelk benim 3.ay yaptı ama bu tedavileri eğer rahim filminiz çekilmediyse kesinlikle yaptırmayın. Ufak bi enfeksyon kaynaklı tıkanıklığım varmış 1 sene çabaladım boşu boşuna. Çevremde enfeksiyondan dolayı tipleri genişleyen çok var dr.ların ilk bakması gereken şey bu aslında. Tedavilerle hamile kalamadım rahim filminden sonra ilk ay oldu
Melek2806 gebelk bende pcos var klomen ile hamile kaldım ama diğer arkadaşın yazdığı gibi hsg çektirmiştim sol tüpümde tıkanıklık varmış çekimde açıldı. Ayrıca ben sadece klomen kullanarak 3 kez denedim hamilelik oluşmadı ama glifor kullanırken klomen kullandığımda hamile kaldım 2 kez, biri devam etmedi kalbi durdu diğeri devam ediyor şu an çok şükür ama bunda en başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum
Melek2806 gebelk hatta bana aşılama da yapıldı klomen kullandım o zaman da tutmamıştı ama glifor kullanırken klomen kullandığımda oldu sonrasında
gebelk nurssmom pcos var mıydı? Hsg hemen önermedikleri icin yaptırmadım alttan baktıgında normal gözüküyor dedi sadece
Rosegold nurssmom kesinlikle katılıyorum dr gidince 1 sene çocuk olmayınca direk klomen başlıyorlar olsa önce yapılması gereken kadından rahim filmi istenmesi tüpü tıkalıysa bu ilaçlar boşa gidiyor erkekten de sperm testi istenmesi o yumurtayı büyütseler de boşa ya da erkekte sorun varsa hız düşüklüğü gibi yine tedavi boşa
nurssmom gebelk evet pcos vardı 2 kez 5 ay arayla hamile kaldım ama düşük yaptım pıhtılaşma kaynaklı sonra olmayınca tedavi başladı ama meğersem tıkanıklık olmuş
Rosegold busrax_ öyle bir şart yok hsg sonrası korunma olmuyor bana öyle bişey söylemediler hsg sonrası iki gün lekelenme oluyor geçiyor
nurssmom busrax_ yok hayır hiç adet görmedim ilk ay hamile kaldım hatta şöyle söyleyim rahim filmini çekildim yumurtlama takibi yaptım rahim filminden 5 gün sonra hamile kaldım
gebelk Melek2806 bende glifor kullanıyorum daha da yeni basladık denemeye kaybım yok cok sükür ama işte pcos oldugu icin destek veriyor doktor bu ilacları. Hsg konusjnda kafam karıstı açıkcası
nurssmom Rosegold evet maaalesef türlü yumurtlama ilaçları iğneler vuruldum öyle olunca hormonlarım alt üst oldu kilo almaya başladım göbekte yağlanma başladı onun üzerine hamile kaldım birde benim için kötü bir süreç oldu maalesef. Ben hsgyi kendi isteğimle yaptırdım birde dr daha bekletiyordu…
GUgugugugu 23 Ağustos adetim di 5. Günü Klomen başlattı (27,28,29,30,31 Ağustos) tarihinde kullandım bugün (9 Eylül) beta baktırdım 0,200 çıktı maalesef adetime 9 gün var, bir ihtimal var mı acaba bu durumu yaşayan oldu mu?
GUgugugugu doimom Bende Klomen kullandım, Bugün adet günümdü olmadım, sabah test yaptım çok net tek çizgi çıktı yani negatif ve kullandığım test markası novacheck acaba ihtimal daha var mı yoksa klomenden dolayı mı gecikiyor ?
doimom GUgugugugu şöyle ben klomen kullandım ve doktoruma gittim yumurtalar istediğim boyuta ulaşmamış demişti, ama geç döllenme olmuş tutmuş😍😍 umudunu kaybetme herşey nasip kısmet
GUgugugugu doimom İnşallah benimde öyle olur çok fazla göğüs ağrım hassasiyetim var ama bu her adet önceside olurdu zaten. Bugünde tek çizgi görünce umudumu tamamen kaybetmiştim