eslem2121 ppmerlina bncede kadın akkılıydı ali rızanın kızı olsaydı belki herşey daha farklı olabilirdi
Baklavaseverim ppmerlina Benim kırmızı ete alerjim var kendim pek kıyma et sevmesem de eşim çok çok sever o yüzden çok iyi olur bizim için smxmskdjd
Baklavaseverim ppmerlina Valla bilmiyorum ki yapınca mecbur yiyorum ama kanım çok düşük bu ara ondan mecbur yiyorum znxmsnxns
Baklavaseverim ppmerlina Ay işte sakatat ciğer ağzıma süremem hatta kelle paça olan masaya oturamam düşün aklıma gelince bile midem bulanıyor sakatat sadece belirli yerlerden kokoreç yiyorum 🤣🤣
ppmerlina Baklavaseverim kokoreç kan yapmaz kız ciğeri şifa için ye 🤣🤣 ben de hiç sevmem ama pişince 3-4 parça yerim kan olsun Bol bol kimyon at anlamazsın djdj
Baklavaseverim ppmerlina Kokoreç seviyorum ya nxcnsndn diğer her şeyden nefret ediyorum işte kan yapsın diye yediğim kırmızı et 🤣🤣
hamilesavis19 ppmerlina cevap yazmakta epey geç kalmışım fakat aklınızda bulunsun. Youtubea gigi hadid makarnası yazın ve şovu izleyin. Ben o tarife bayılıyorum ve salçalı kremalı yapacaksam mutlaka onu yapıyorum