eslem2121 ppmerlina aşkom ben pesto soslu yapıyorum yağda pesto sosu hafif kızartıyorum sonra üzerine krema makarnayla buluşturuyorum muhteşem oluyor 😍 kaşar koyan da var ama ben pek sevmşyorum kaşarı
Baklavaseverim ppmerlina Baklava da sevmem şerbetli tatlı künefe severim normal de 🤣🤣 hamilelikten ve lohusalıktan kalma bir baklava hikayemdir kullanıcı ismim
ppmerlina Baklavaseverim aa ben de çikolatalı tatlıcıyım ama şerbetlilerden künefeciyim 🤤🤤 Kaç yaşında bebişin şu ann
EsilaMiracAyazEren_Moms ppmerlina salçayı çözdükten sonra 1 paket krema koyuyorum, birazda rendelenmiş kaşar koyuyorum çok fazla erimeden hemen makarnayı döküyorum çok güzel oluyor.
ppmerlina EsilaMiracAyazEren_Moms ben de bugün salçalı kremalı yaptım ama içine biber falan da attım gerçekten salçanın ve kremanın yakışmadığı hiçbir şey yok ya 🤣🤣🤣
Baklavaseverim ppmerlina Benim kırmızı ete alerjim var kendim pek kıyma et sevmesem de eşim çok çok sever o yüzden çok iyi olur bizim için smxmskdjd
eslem2121 ppmerlina bncede kadın akkılıydı ali rızanın kızı olsaydı belki herşey daha farklı olabilirdi