sevdaozz S-nur1 ahaha darısı bana inşallah valla bir saniyesine bile şikayet etmicem. İlk gebelik olunca insan daha da bi heyecanlanıyor sabırsızlanıyor❤️🥹
S-nur1 sevdaozz Benimde ilk gebelik çok farklı oluyor ya 🫠🥹ben şimdi bebitonun hıckırıkları bile görüyorum günde kaç sefer hemde ama tabi bazı durumlarda o tekmeler can acıtıyor artık bi dur uyuyum diyorsun 😂😂
Gokturkmom_ sevdaozz 18e girdiğimiz gün hissettim tam anlamıyla öncesinde acaba mı diyordum ama emin olamıyordum
sevdaozz Suyusevmeyensusamuru ilk gebelikler 18-20 arası hissediliyormuş sanırım. Nasıl bekleyeceğim o kadar😅
Papatyaaam1 sevdaozz kuzum benimki ben sakınlesınce seyırıyodu o zamanlar hareketlerını beklıyordum 4 gözle sımdı gece bıle durmuyor
Papatyaaam1 sevdaozz bide sanırım ben kızımı sol tarafta hıssetmıstım sol da çıktı sanki bırı ıcımı cımcıklıyor gıbı oluyordu
sevdaozz Papatyaaam1 siz anlattığınızda bile heyecan basıyo beni. Bilmiyorum ilk olduğu için mi bu kadar meraklıyım yoksa hissedeyim de içim mi rahatlasın diyorum anlayamıyorum ama bir an önce hissetmek istiyorum🥹🥹❤️
Papatyaaam1 sevdaozz bende oyleydım bıran önce hıssetmek ıstıyodum sağ salım kucağına al ınsallah bebısını benimki suan aç olduğumda ve ozelıkle gecelerı ınanılmaz hareketli oluyor tokken sankı o da oturup yemek yıyor gıbı
Gullu1094 sevdaozz ilk bebeğimi 20 haftayı geçtikten snra hissettim ikincisini 18 19 haftada 3 cusu 15 haftada
Iremsel_ sevdaozz ben 17 nin sonlarına doğru hissetmeye başlamıştım 18 de daha netleşti 19 da babamız da hissetti şuan 20+3 üz taklalar atıyor dışardan bile karnım oynadığı görülüyor 😂😂
Filiztaga sevdaozz bazı bebeklerin duruşu göstermeyebiliyormuş benimki baya hareketliydi çok rahat gördü doktor