sevdaozz Kızlarr 15+2 olduk bugün. İnanılmaz heyecanlıyım. Sabırsızlıkla onu hissetmeyi bekliyorum. Siz kaçıncı haftada hissettiniz bebişleri❤️
Yaswinn Hafftada hissetmeye başladım hareketlerini, şu an 25. Haftadayım deli gibi coşuyor içerde ve can yakıyor bazen😄
sevdaozz Yaswinn Allahımmm rabbim size bağışlasın darısı bana inşallah ❤️😂 valla coşsunlar yeterki hissedelim iyi olduklarını bilelimmm
annelikyolculugumm Bağırsak hareketi mi değil mi diye bir kaç gün tereddütle takip ettim değilmiş 😁 16+2de artık evet bu miniğim dedim 😍
sevdaozz annelikyolculugumm valla daha erken diyebilirsiniz ama bende çok kez bunu sorguladım hala sorguluyorum ama biraz daha ilerlesin artık emin olayım 😅❤️
adatuna sevdaozz ilkinde 19.haftada ikinci de 16-17de. İkinci gebelikte hiç kilo almamıştım o da etkili oldu bence daha erken hissetmede
S-nur1 İlk 16 da tek seferlik hissettim ama net tekme hareket diyebileceğim 24 den sonra felan başladı şimdi ise sağdan soldan her yerden tekme yiyorum 😂🥹30.hafta
sevdaozz S-nur1 ahaha darısı bana inşallah valla bir saniyesine bile şikayet etmicem. İlk gebelik olunca insan daha da bi heyecanlanıyor sabırsızlanıyor❤️🥹