ecemiyy happymomdayss dört gündür aynı şekilde çkıyor koyuluğu yani bu yumurta dört gündür duruyor ve çatlamıyor mu
happymomdayss ecemiyy ben silikleşene kadar yapıyordum ve silikleştiği günde yapıyordum canım bi dolu bi boşta yapabilirsin bol bol avuç ye akıntın var dimi
ecemiyy happymomdayss canım benim akıntım reglimin bitişiyle başladı ve hala devam reglim bitti birliktelik yaşadık o günden sonra asla kesilmeyen akıntım var iki gün sonra ovu testlerini aldım yapmaya başladım attığım gibi çıkıyor
happymomdayss ecemiyy bilemedim kuzum ya 8 gün olmuş erken gebelikte cıkması lazımdı ben yumurtlama diye düşünüyorum ama takip et bakalım
ecemiyy happymomdayss chat gbtyede sordum canım en erken ayın 11inde erken gebelik testi yap dedi sana yemin ederim reglim bitti aşırı yoğun akıntıyla başladı bu güne kadar hala akıntım var yoğun uzayan artık rengi şeffaf beyaz gibi bazende çok açık sarı oluyo
cemresi ecemiyy Benımde 3 gün böyle pikti ebe arkadasım catlaman gec oluyor dedi bol su icip havuc yememi önermişti Ertesi gün silikleşmişti belki aynı durum olabilir eğer gebelik yoksa canım Yumurtlaman devam ediyor olabilir
ecemiyy cemresi canım havucu bilmiyordum günde 4 lt su içiyorum havuca bugün başladım sürekli pik görüyorum asla çatlamıyo 😂 belkide o regl gününden sonraki kaçamak tuttu ayırtta edemiyorum
cemresi ecemiyy Sen yinede cok riske atma canım beklee biraz Dikkat et bu sürede kendine İnşallah vardır bebiş 🥰
ecemiyy cemresi inşallah canım kasıklarımda ağrı var yumurtlama mı o günkü ilişkiden tutma ihtmalinden mi oluyo bi ayırt edebilsem❤️🙏
ecemiyy @happymomdayss canım dün seni dinledim üç tane havuç yedim en alttaki bugünün testi bakar mısın🥳🥳🥳
ecemiyy happymomdayss dün akşam geri çekilme ile birliktelik oldu ama biraz kaçmış olabilir🥳 ihtimal var mı sence?
ecemiyy happymomdayss ayrıca allah senden razı olsun senin bilgin sayesinde dört gündür çatlamayan yumurta çatladı