ecemiyy kızlar ben hiç anlamıyorum ovulasyon testlerinden e hergün aynısı çıkıyor aynı saatte yapıyorum sıvı alımını kesiyorum
Tomriscvn ecemiyy Canım şu 2.yaptığın pik görünüyor pkos falan varmı aldığım yer Pkosta böyle olabilir demişti
ecemiyy zeynepikra1 ama daha reglime çokk var bir kez birlikte oldum sadece reglin ertesi günü üstünden 8 gün geçti
ecemiyy zeynepikra1 canım daha 8 gün oldu regl biteli regl sonu birliktelik oldu testte hçbişi çkmıyo denedim
cemresi ecemiyy Benımde 3 gün böyle pikti ebe arkadasım catlaman gec oluyor dedi bol su icip havuc yememi önermişti Ertesi gün silikleşmişti belki aynı durum olabilir eğer gebelik yoksa canım Yumurtlaman devam ediyor olabilir
ecemiyy minaaa20 valla adet biteli 8 gün oldu testte hiçbirşey çıkmıyor kızlar ama akıntımda her gün var kokusuz hergün geliyor sağolsun ovu testlermde böyle
ecemiyy minaaa20 olur canımm yaplım bak ben dayanamadım yaptım kızları dinledim ama kalbim gibi temiz sayfa
ecemiyy happymomdayss dört gündür aynı şekilde çkıyor koyuluğu yani bu yumurta dört gündür duruyor ve çatlamıyor mu