Dryakbts bbety 😂😂😂 sağol canım inş yarında çatlarız 😂 onuda değerlendirirz umarım. Çatlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmak doğru olur
ecemiyy Dryakbts kızlar banada yardımcı olur musunuz benim böyle pik olmuş mu ne zaman birliktelik gerek
Ozlm_24 Dryakbts bugun minnak kurabiyeler sayfasına msj attm canm dün pikti bugun de çatlamaydı abla bana çatlamadan 14 gün sonra test yapmamı söyledi o da zaten regl gününe geliyor 😅
ecemiyy Dryakbts pikmiş galiba cnm benim bi haftadır akıntı bitmiyo ama bu günü değerlendiremicem ben
Dryakbts ecemiyy ya bendede çok akıntı var ve ikş gündürde kasığım çok ağrıyo. Dünü değerlendirdim bugünü bende değerlendiremeyeceğim😞 Acaba bu kötü olur mu ya
ecemiyy Dryakbts canım benim pik bu gün galiba anladıgım kadarıyla ben yaptıgım günden beri benim aynı koyulukta çıkıyo dört gündür çok ilginç ama ya diyorum yumurta çatlamıyo yada o 30undaki kaçamak tuttu çok aradayım
Dryakbts ecemiyy bende 31 inde yapmıstım ne kadar yakın tarihlerimiz😂 Sat 29 ağustos benim bat ta 23 Eylül gösteriyo
Dryakbts ecemiyy yarını değerlendireceğim büyük ihtimalle canım bugünü es geçmek zorunda kaldım. İnş tutar.
ecemiyy Dryakbts benim sat 24 ağustos bat 23 eylül gösteriyo canım benim adet bu ay üç gün sürdü nedense
ecemiyy Dryakbts gerçi ben tekte tutmasına asla ihtimal veremiyorum ama dediğim gibi ağrı akıntı var yok değil 🌸🌸 inşallah senin olur kuzum
Dryakbts ecemiyy Allah Allah çok az sürmüş bilemedim kuzum. İnş iyi haberler alırız testşn pozitif çıkarsa mutlaka haber et😍 Bende aylardır deniyorum nasip olmadı Allah hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin