Terlikpijama Kızlar bu aralar sürekli acıkıyorum 3 öğün yemek yiyorum. Yine de saatte bir bi şeyler yiyesim geliyor. Sizde de durumlar böyle mi? Hazır kek, çikolata falan yesem zararlı mı olur? Ya da siz ne yiyorsunuz atıştırmalık olarak ?
erikarpuz Terlikpijama bir gün canım ne isterse çikolata kek kraker yiyorum bir gün de kuruyemiş kuru meyve yiyorum dengelensin diye bazen meyve yiyorum
Fspgmb Terlikpijama Ara öğün olarak havuç tarator yapabilirsin üstünede ceviz kır hem doyurucu oluyor hemde besleyici. Seçenek olarak yine kabak kızartıp yoğurtla yiyebilirsin yada direk kabak mücver yapabilirsin zaten basit yapımı ben direk kabak havuç un yumurta ile yapıyorum yâda havuç katmak istemezsen sadece kabak ile.. bu tarz beslenirsen hem kilo açısından zararlı olmaz hemde besleyici bir öğün yemiş olursun. Bende hep ne istersem yedim yedim şimdi son haftalarımdayım ama toplam 26 kilo aldım.. çok pişmanım şimdi sürekli tıkıntıp durduğuma 😂 ama yapcak bişi ypk malesef
Papatyaaam1 Terlikpijama ben günde 7 8 öğün yemek yıyorum ama öyle az ve sık degıl çok ve sık yıyorum ınanılmaz ıstahım acık başından berı sureklı bıseyler yıyesım gelıyor
Terlikpijama erikarpuz onları da yiyorum da saatte bir acıktığım için sürekli meyve kuruyemiş de olmuyo 😅
NNSKA Bende 28 haftalığım canım son bir haftadır durumlar aynı bendede hiç böyle olmazdım bazen evde kurabiye yapılıyor iki gün atıştırmalık ondan yiyorum yada kuruyemiş meyve ama abartmadan çünkü meyvelerede dikkat etmemiz gerekiyor şuanda tam kilo alma evremiz o yüzden çok doymadan azar azar yemeliyiz canım ne istiyorsa ye ama fazlaya kaçmadan 🤭🐣🥰
Terlikpijama NNSKA ay evett şişmeye başladım iyice ben de seviniyordum az kilo aldım diye ama daha kilo alınacak evreye yeni gelmişim demek ki 😂
NNSKA Terlikpijama vallahi bende seviniyordum geçen sağlık ocağında aşım vardı tetenoz ebem söyledi kilo almaya yeni başlayacaksın dikkatli ol meyveleri masum görme sakın dedi ne yesem düşmanımmı acaba diyorum 😂😂
Papatyaaam1 Terlikpijama 48 le hamile kaldım 1 ay öncesinde 60 olmuştum suan kaçım bılmıyorum ama 1 haftada 8 kılo bı anda almıştım sonra 2 günde 2 kılo vs seklınde gıtmıştı hala daha gıdıyor sanırım 😂
Papatyaaam1 Terlikpijama bu gıdısle 80 le falan doğum yaparım dıye düşünüyorum ama ben ıstwyerek kılo alıyorum çünkü çok zayıftım hamıle kalmadan önce ve esım bu halımı çok beğeniyor ınsallah bu kılolarda kalırım hep
Terlikpijama Papatyaaam1 ay ama sen zayıfmışsın zatennn ben 60 kiloyla hamile kaldım 28 haftalığım 72 oldum ama şu sıralar kilo alımım çok hızlandı
beyzaakartal Terlikpijama bende öyleyim sürekli açım asla doymuyorum her saniye bir şeyler yemek istiyorum durduramıyorum kendimi 58 ile başladım 52 kiloya düştüm şu an 71 kiloyum ne yapıcam bilmiyorum artık
NurAyse_nur Terlikpijama kuruyemis arada bir meyve badem ceviz fln saglikli ve bebege kilo aldiriyor yogurt flnda yiyebilirsin salata yesillik👍🏼