ecemiyy Papatyaaam1 canım hemen çektim gerçekten kafam allak bullak oldu bu kadar erken çizgi çıkmasına çokkk şaşırdım o yüzden inanamıyorum
P16 ecemiyy ikisinde de gördüm çizgiyi canım yeni görüyorum yazdığını 🤦🏼♀️ ne yaptın canım belirginleşir artık test yaptın mı bir daha
Papatyaaam1 ecemiyy bıraz daha bekle derim testte ama ınnovıta çok hassas productor 1 hafta oncesıne kadar gosterıyor dıye Bılıyorum adetten ınnovıta kadar hassas degıl
ecemiyy Papatyaaam1 ınnovıtaya bende çokk ama çok şaşırdım gelip gidip bakıyorum ama erken oldugu için belkide prodoctorda belli olmuyodur
Papatyaaam1 ecemiyy aynen çünkü bende ınnovıtadan sonra productor yaptım resmen yok kadar az çıkmıştı
ecemiyy Papatyaaam1 aynen ben yokmuş gibi düşünüp beklemeye devam ediyim böyle erkenden bakıncada zaman geçmiyo:)
Papatyaaam1 ecemiyy ınnovıtada çıktı kan verdım aynı gün 0.20 mı ne çıktı kanda hemen çıkmadı o zaman adete 13 gün vardı çünkü sonra 4 5 gün kala yaptım adete 383 çıktı o zamana kadar productor da netleşmeye başladı cızgı