seyma281015 NhLpRn Aaa Aylin hanıma mı gidiyorsunuz 😊 bana fiyatlar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz
Deletedmom133 NhLpRn doktor bir şey demediyse buradakiler bilemezki seni yanıltırlar sen doktora sor kaç haftalık sın
Tugbakaya Deletedmom133 canım nub teorisine göre, kemik yapısına göre tahminde bulunuluyor. Benimkine çoğunluk erkek demişti çok net konuşanlar olmustu doktorum da erkek dedi :)
NhLpRn Deletedmom133 zaten kesin bilgi istemedim başlıktanda anlaşılacağı gibi tahmin istedim ☺️ 12 haftalık
Deletedmom133 Tugbakayadoktor bile yanılıyor sonuçta resimle cinsiyeti kim bilsin dediğiniz teoriyi biliyorum canım ama ne bileyim zatem %50 şans yani sadece ihtimal ben pek doğru gelmiyor
Tugbakaya Deletedmom133 kuzum ben de başka bi doktor sadece kemik yapısına göre tahminde bulundu 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim o da erkek dedi kemik yapısı genelde doğru tahmin yürütmeyi sağlıyor.
Deletedmom133 Tugbakaya illaki ama burdakiler bilemez resim yani ultrasonda inceleniyor sonuçta doktor bilir