gokcenurakmaz Ftmn123- hayırlı olsun diyelim var gözüküyor bugün başka bi test al dene bakalım hakkında hayırlısı olsun
Denizz44 Ftmn123- Bebetıme bende silik çizgi gösterdi iki gün önce sabah kaset testle tekrarladım negatif çıktı adetm 5 gün gecikti sanırım bu test yalancı pozitif veriyor
Ftmn123- Esrakrc Bilmiyorum ki ya beb 23 te adet oldum 25 ten bu yana hep ilişki varda ama 2 Eylül de yapmıştım oda belirgin bunuda dün yaptımda bilmiyorum ki.
anneci-23 ben göremedim canım bence senin yumurtlaman henüz olmamış bu arada benim sol kasıklarım daha yeni ağrımaya başladı son 3 gün yumurtlamaya heyecanla bekliyorum bende :) senin ağrın var mı ?
minaaa20 anneci-23 sat 27 Ağustos yumurtalıklarımda ağrı kramp gibi bide şişkinlik hissediyorum normal mı🫶🏻
anneci-23 minaaa20 Erken yumurtlama olabilir canım şuan test yapsan da göremezsin daha yeni bitmiş adetin biraz bekle istersen 10 falan bir geçsin en iyisi
anneci-23 Ftmn123- yok cnım benim daha çok erken regli günümden 2 3 gün sonrayı bekliycem daha yumurtlamam olmadı çünkü