Yaprakunallar _nejla_ belirtilerin nedir kuzum hayırlı olsun darısı bize insallah bende inanılmaz bulantı yaşıyorum ağzım sulanıyor arada kusucam sanıyorum mideme bişey oturmuş gibi yanıyor da
_nejla_ Yaprakunallar benim gogus hassasiyetim cok fazla ve sisler ama bugun sanki bir tik daha az gibi onun disinda bugun sabah midem bulanir gibi oldu onun disinda gozle gorulur bir belirtim yok canim
_nejla_ Yaprakunallar evet stres cok onemli ama iste elimizde olan bisey degil ister istemez strese sokuyoruz kendimizi insallah guzel haberler aliriz 🤗
bmk2868 _nejla_ az önce tekrar ilk idrarla test yaptım yine negatif çıktı. Adetim 1 gün geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bekleyelim bakalım. Sizin ki de hayırlı olsun Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫠
_nejla_ bmk2868 amin insallah ama bekleyin belki gec dollenmedir belki daha dusuk bi degerdedir insallah vardir guzel haberler alirsiniz 🤗
meryys _nejla_ Yaa Allah korusun güzel düşünelim ne zamana belli olur o durum inşallah sıkıntısız geçecek hepimizin dua edelim 🙏
_nejla_ meryys once kan verip iki gunde artisi gormem gerekiyo duzenli artiyosa 1500 ustu kese gorunebiliyomus o zamanda kadar anca kan takibiyle belli olacak bakalim
meryys _nejla_ Biraz korku var bendede ne hissettiğimi anlamıyorum haziranda kürtaj olunca haftasonu kan verip perşembe felanda doktora giderim diye düşünüyorum
_nejla_ meryys once bi kan verin degeri gorun cok erkense doktorun bisey diyecegini sanmiyorum bende bi kac kere artisa bakicam ondan sonra randevu almayi dusunuyorum bakalim
meryys _nejla_ Ben nisanda bi kere beta verdim 777idi doktora yazdım 5 gün sonraya çağırdı gittim kese gözüktü başka kan istemedilerdi benden
Denizz44 _nejla_ Adet tarihim 3 Eylül adetimden 3 gün önce açık pembe leke geldi sonra kesildi henüz adet olmadım bakalım olmazsam test yapacam
_nejla_ Denizz44 idrar testide mi yapmadin ben hayatta bekleyemem bu kadar adetin duzenliyse tabiki 😅
Denizz44 _nejla_ Hayır yapmadım adetlerim normalde düzenlidir ama umutlanmak istemiyorum sadece sabah bulantılarım var bu haftada geçsin öyle direk kan veririm diye düşündüm
_nejla_ Denizz44 mantikli ben kan verdim ama biraz once ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi dahada silik cikti heralde kimyasala donecek
_nejla_ Yaprakunallar insallah guzel sonuclar alirsiniz sizde bende de hafif sizlamalar var bugun sol tarafta ozellikle
A-basak2 Benim bat 3 Eylül Bugün erken gebelik yaptım ilk idrar da değil di böyle çıktı Kasık ağrım bel ağrım oluyor ara ara Ağzımda acı bir tat var sürekli bazen şekerim düşüyormus gibi oluyor başım dönüyor Psikolojik mi bilemedim