seyma281015 istkizannesi Ablan bide . Ne yalan söyleyim böyle kötü kız kardeşler duyunca görünce iyi ki tek kızmışım derim. Allah ıslah etsin ne diyim çok yanlış çookk. Sıkma canını kız evlat baldır ❣️❣️
istkizannesi seyma281015 insanda heves bırakmıyolar be canım. Sanki Allah şanslı kullarına erkek verir de çekmesini üzülmesini istediği kullarına kız verirmiş gibi konuşuyo. Aslan gibi oğullarım der durur. 😔
Ekobero85 istkizannesi o nasıl bi bakış açısı oğullarım var tabiki evlat çok kıymetli ama kızımıda hiç bir şeye değişmem 🙄ne ben nede eşim kız erkek ayrımı yapmadık
istkizannesi Ekobero85 ne güzel canım ya. İnşallah kızım da bana arkadaş olur hayırlı bi evlat olur da herkesi utandırır
CnsyeniHamile seyma281015 çok gözün aydın ya okudukça bende hemen öğrenmek istiyorum hele cevremdekiler zaman çabuk geçiyor demiyor mu sinir oluyorum geçmiyor çünkü daha 9 gün var bebişimi görmeme öğrenmeme of ya 😔😂
seyma281015 CnsyeniHamile seni çok iyi anlıyorum valla randevu günüme kadar ya misafirliğe gittim ya misafir çağırdım hep bir meşguliyet buldum kendime günler geçsin diye 😄
CnsyeniHamile seyma281015 hep hayalımdır bir kız bir oglan çocuğu Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏
Nursemomm seyma281015 inan hep okuyordum bende bi rahatladım 😂 sağlıkla büyütün benmde bi oğlum var kızım olcak inşallah şimdi ikisinde yeri heyecanı telaşı ayrı oluyor
Askkokuluyavrum Seherr seher ikili testi yaptın mi canim kaçıncı haftasin suan ben seni her gördüğüm de erkek annesi diye düşünüyorum hayirlisi olsun benim de Pazartesi gün ikili testim var 🙄 dua edin lütfen
Seherr Askkokuluyavrum bugün yaptım canım 12+1 deyim ölçümler iyi çıktı kan sonucunu 10 gün sonra alıcam doktor nıb teorisine göre çıkıntıya baktı ama bebek kıvrık olduğu için yorum yapamadı :) inşallah gönlümden geçen olur ❤️ Gönlünü ferah tut allahın izniyle bir sorun çıkmaz 😇
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna yaaa çok sevindimmm seni biliyorum buralardan cankm hayırlı olsun 😘😘😘
Kelebek123 seyma281015 maşallah hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç haftalıkken öğrendin? Bana da 13+2 de erkek dedi. Benim de bir kızım var 15 aylık 😊
Askkokuluyavrum Seherr hayirlisi olsun canim insAllah güzel düşün bende öyle yapıyorum ama bence senin bebiss erkek ☺️☺️ Öyle hissediyorum hep nedense
Seherr Askkokuluyavrum inşallah hissettiğin gibi olur 💕 Allah hepimize öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 😇