Serde55 dedimolabilirrr İnci veya Asel Ceylin anlamı yanlış bilinen bir isim. Cennet kapısı anlamına gelmez, aslında yengeç yuvası gibi bir anlamı var
Biminikannesi dedimolabilirrr bence eşinizde sizinde gönlünüz bir olsun asel inci ikisi bir çık uyumlu 🥰
Btl0101 dedimolabilirrr Kızımın ismi inci 3 buçuk yaşında doğuma 1 hafta kala kapı süsü yapılması gerekiyordu son anda karar verdik 😍 iyiki inci ismini koymuşuz şimdi 2. kızımız olucak bakalım ona ne koyacağiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🥰
dedimolabilirrr Ayyy lütfennn görün çok zor bir durumda kaldım hiçbir isim içine sinmiyor bu 3ü azıcık sindi bu sefer de bunların arasından seçemedik 😅
GULLMOMMY dedimolabilirrr ben inci koymayı çok isterim yada gökçe ama eşim zeynep istiyor bende yanına alya koymak istiyorum
dedimolabilirrr Rusapolat ayy evet ya bence de ama eşim de çok asel istiyor o yüzden dedim çıkan oy sonucunu koyalım birlikte bekliyoruz anket sonucunu😂
dedimolabilirrr Serde55 yaaa güleç, güler yüzlü anlamına da geliyormuş ya şirin bir kız ismi olarka gelmişti ama ama onu eledik zaten inci ve aseldeyiz 🫠
Serde55 dedimolabilirrr Yok Ceylin’in herhangi olumlu bir anlamı yok. Maalesef internette isim konusunda çok yanlış bilgi var. Ceylin sadece kulağa hoş geliyor
dedimolabilirrr Biminikannesi Halime34 tazenne Teşekkür ederim İnci de hepimiz hem fikiriz İnci oldu kızımın ismi🫠💕
Halime34 Asel ismi artık çok var bence inci. Benimde kızım olucam inci Duru arasında kalmıştım duru yu koyduk biz
dedimolabilirrr Btl0101 yaa maşallahh sağlıkla büyüsün inşallahhh💕 ipek koyabilirsiniz İnci ile çok uyumlu bir arkadaşımın kızlarının ismi 🫠
bebeklerimveben3 dedimolabilirrr Asel koymayın da ne koyarsanız koyun. Sanki her doğan 5 kız çocuğundan birinin adı Asel gibi hissediyorum. Yarın okula başladıklarında sınıfta 3-5 tane Asel olacak sanırım bu gidişle 😂😂
dedimolabilirrr bebeklerimveben3 evet ya ama inci de öyle bu sene çok fazla koyacak ve koymuş olan var 😅
dedimolabilirrr GULLMOMMY 28 olduk inşallahh canım sağlıkla gelsin ama kıza isim bile seçmek zormuş ya oğlumda cinsiyeti öğrenince ismini koymuştuk 😂