Ilayda1 Beklenenmucize 25 temmuzda yaptırdım bende tuttu çok şükür 8+3 haftalığız şuanda 💕 İnşallah Rabbim sizdende güzel haberler duymayı nasip eder❤️ Umudum yok diyenler de olmuş. Hiçbir şey için moralinizi bozmayın ve umutsuzluğa kapılmayın lütfen. En güzelini düşünelim Rabbim bize en güzelini nasip etsin ❤️
Arvenimo Egrs kasık ağrım var bir sağda bir solda geçen gün solda pıtpıt oldum bugün sağ kasığıma bi anlık öyle bi ağrı girdi ki mahvetti oturuyordum allahtan 🥹 bebeğim varsa ya da bebeklerim(ikiz olmasını çok istiyorum) ben ağrıya razıyım❤️ sizin belirtiniz var mı?
sadecebuss anaolacak inanır mısın benim de hiç umudum yoktu. Tutmadı kesin falan diyordum inanmıyordum tutacağına. Ve hamileyim. Bol dua et sağlıklı beslenmeye çalış. Kahvaltıda avakado yumurta falan ye.
Elif_8 Bende yeni aşılama olup ilkte tutanlardanım çok şükür 🙏🏻 🥹 daha çok yeni hepinize umut olsun 🌸 Allahım hepinizin emeklerini kolaylıkla versin hep beraber sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Egrs Arvenimo ateş basması ve ara ara kasıma bıçak saplanır gibi bi ağrı var başkada belirtim yok geçen ayki aşılamamda çok fazla göğüs ağrım vardı bu ay yok o moralimi bozdu Rabbim kolaylıkla nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bu süreç çok zormuş 😔
Elif_8 Arvenimo amiiinnn cümlemizden Rabbim razı olsun 🤲🏻 benim sol alt karnımda hep bi ağrı vardı bide bel ağrım ve şişkinliğim çok oldu o kadar. Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤎🥹
sadecebuss Rabbim hepinize sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Bende Haziranda yaptırdım ve şu an 12+6lığız teyzeleri inşallah sizden de güzel haberler gelir🥰 bol bol avakado ve yumurta yiyin kahvaltıda.
Beklenenmucize Beklenenmucize Malesef evet her ay bunları yaşıyoruz her ay kendimde belirti var zannediyorum ama sonu hüsran