Minamom_ AdaKaranfili seni cok iyi anlıyorum ama biraz sabır canım en kötü ihtimalle bi sonraki ay yine hep şansımız var sonuçta bu kadar kendini hırpalama 🥹
AdaKaranfili Minamom_ bu ay olmazsa bir kaç ay askıya Alacam. Son kez yarın sabah ilk uyandığımda yaparım.
AdaKaranfili Biranneadayi4 12 günde diyorlar. Benim daha bugün 11.gundu. geçen sefer yumurtlamanın 16.gununden sayarsak ben 12.gunde silik çizgi ile görmüşdüm hemde öğlen saatlerinde yapmisdim. . Bu gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
AdaKaranfili Biranneadayi4 belirtilerim göğüs ağrısı.karin ağrısı. Akıntı vardı.bide aşırı gaz sorunu yaşadım. Şimdi hepsi geçti nerdeyse. Sadece göğüs hassasiyeti kaldı. Test yaptım bu saatde tekrar. Negatif. Demekki değilim. 2 gün sonra adet Olcan herhalde
Nurrrrrrrrr3434 Biranneadayi4 yaklaşık 3 hafta önce falan vermiştim öyle çıktı 3 ay önce de vermiştim prolaktini düşürmek için ilaç kullandım düştü ama tekrar çıkmış sanırım sizin de mi yüksek
AdaKaranfili Biranneadayi4 göğüslerim çok hassas ya.asiri sızlıyor dokunmadan bile. Bide adet ağrısı gelip giidyor şuan. Sanki şimdi adet olucam
userliktedeben Biranneadayi4 benimde 16 daha yapmadım ama siz biraz erken yapmışsınız yine bekleyin en azından 1-2 gün önce tekrarlayın
Cancuu Biranneadayi4 @AdaKaranfili @Minamom_ @ecemiyy @pimpirikliana @minikmucizem356_ of size dedim bekleyelim pazar yapıcam diye ama bende dayanamadım yaptım dün akşam 6gün var ve koskoca bi negatif🥺🤭
AdaKaranfili Cancuu 6 gün çok erken cano . Bekle pazar sabahına kadar . O zaman tekrarla. İnşallah o zaman poztif görürsün. Bende negatifle karşı karşıya kaldım bu sabah da. Bata 2 gün kala. Galiba bu ayda olmadı moraller sıfır
Minamom_ Cancuu kızlar kendimizi çok tüketmeyelim bi dahaki aya inşallah bende regliyi 4 gün önce görünce şok yaşadım avox innovita hepsi aynı anda silik verdi hayatım boyunca reglim 1 gün şaşmaz yani benim çok kaptırdık kendimizi belkide 🥹
pimpirikliana Cancuu daha çok erken canım ondan negatif bence 🥹Pazar tekrar yaparsın. Bende çok zor dayanıyorum cumartesi yapacam galiba
Cancuu AdaKaranfili evet çok erken pazar günü yapacağım boyumun ölçüsünü aldım ellemem senin gene çok yakın bat a , umarm üzmez
Cancuu Minamom_ geçen ay benmde 2 gün önce geldi kesinlikle çok kaptırdık , hayırlısıyla diyelim napalım üzülünüyor ama elden gelen bişeyde yok yola devam🥰