pimpirikliana Cancuu daha çok erken canım ondan negatif bence 🥹Pazar tekrar yaparsın. Bende çok zor dayanıyorum cumartesi yapacam galiba
Nurrrrrrrrr3434 minikmucizem356_ bende yaptım bugün negatif çıktı bariz bir şekilde 😬 iki günüm var olsaydı çıkardı değil mi
Nurrrrrrrrr3434 Biranneadayi4 yaklaşık 3 hafta önce falan vermiştim öyle çıktı 3 ay önce de vermiştim prolaktini düşürmek için ilaç kullandım düştü ama tekrar çıkmış sanırım sizin de mi yüksek
minikmucizem356_ Nurrrrrrrrr3434 bende senin gibi düşünüyorum benimde öyle çıkardı bat 13 baklm ama bu ayda gitti
pimpirikliana Cancuu canım bende dayanamadım bu sabah yaptım test 🫣ve negatif çıktı 🥹bu ayda olmadı 🥹
Cancuu @pimpirikliana şimdi baktm eski konuşmalara 17 eylülmüş, az daha bekleyelim yine yaparız pazar pazartesi falan
mlke2906 edayyyy devam ettimi lekelenme eğer kırmızı lekeyse regli olmuşsundur pembemsi veya kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir.
edayyyy mlke2906 pembe ama regl başındada sabah leke gelip akşama tam geliyor sökülüyor ama daha bata da 4 gün var beynim yandı
Minamom_ edayyyy benimde öyle oldu 4 gün kala leke sonra açıldı🤦🏼♀️ bu ay çok başka sınandık heralde
edayyyy mlke2906 çarşamba yapmıştım negatif bu gece gelmezse yarın sabah yaparım şimdi çok su içtim kuzum
edayyyy mlke2906 ben sanki direk regl olmuşum gözüyle baktım da sen böyle oladabilir gibi geldi 😅 bakıcaz yarın sabah kuzum bekleyen herkees inşallah hayırlı haberler verir
edayyyy Minamom_ kuzum senin tamamen geldi mi regl şuan ay vallahi daraldım bende oldumu olacak mı benim sabahtan beri bişey gelmedi garip sadece sabah lekelenme oldu