Biranneadayi4 aleyynnaa4718 benim de aynı gün bat ve sat ben en son 1 Eylül’de değerlendirdim eşim şuan yok çatlama yumurtalama 30-31 di bugünleri de değerlendirdim 3 gün üst üste umarım denk gelmistir
Endoplazmikredikulum Biranneadayi4 benimde yumurtlamam 30 u ama bugün pembe lekelenmem oldu post bile açtım bat 12, si benimde 🥹
Biranneadayi4 Endoplazmikredikulum çünkü yerleşme için erken eğer adet sonrası hamile kalmadıysa yani adet biter bitmez olumcada kaliniyirmus
Endoplazmikredikulum minikmucizem356_ ben tampon kullandığım için tampondaydi benim lekelenmem akıntım fazla olduğu için takmıştım tamponuda
Endoplazmikredikulum Biranneadayi4 adet biter bitmez bir ilişkim oldu evet onun haricinde en son cuma cumartesi pazardi oda çatlama günü. Onun harici ilişkim olmadı çatlama danda 5 gün geçti işte
pimpirikliana Cancuu Sizinle çok benzeriz 🫣sat 22 Ağustos bat 17 Eylül benimde. 4,5 yaşında kızım var bu ay ikinci denememiz. Ama pcos var bende o yüzden çok umudum yok.
Biranneadayi4 pimpirikliana bendede pcos var bnm de 3 yaşında bir oğlum var artık deneyeyim dedim anca oluyor hatta bayadir deniyoruz bu ay letu kullandım
Cancuu pimpirikliana gerçekten aşırı benzermişiz , benim umudum yok gibi bu ayda ya , bayadır kontrolede gitmiyorum ne durumdayım bi sorun var mı onu da bilmiyorum umarm birbirimize müjdeli haberi verebiliriz🥺☺️
happymomdayss Biranneadayi4 yumurtlamanın 7. Günü çatlamanında 6. Günü akşam akıntıyla beraber kahve leke geldi. Yapay zekaya sordum 6.-12 günler yerleşme olurmuş yani tam zamanıymış benim lekelenmenin onun harici yumurtlamadan beri hiç beyaz akıntım kesilmedi ve birden bire diş etlerim iltihaplandı