nnur20 Valla ben şunu anladım pcosta. Öyle bir yapıya sahibiz ki ilaçlar her ne kadar yardımcı da olsa veya olmasa da yapımız gereği o ay sağlam yumurtada atabiliyoruz atmayadabiliyoruz. Çatlamada olabiliyor olmayadabiliyor. O kadar sıkıntılı bi durum ki şu Pcos allah düşmana vermesin. Hiç içini karartma hayatım bi bakmışşsın bidaki ay denemende olacak. Benim tüm değerlerim normal çıktı. Amh hatta seninkindende düşük 3 falan. İki defa doğal gebe kaldım 27 yaşındayım. İlki düşük oldu 7 haftayken. Şuandada gebeyim düşükle 3 ay geçtikten somra 4. Denemede oldu. Demekki şansıma yumurta çatladı geldi yani bacım tamamen demek istediğim bu. Bizde yumurta tembelliği var evet rezerveler güzel ama nadir döllenme olıyo ve buda sağlıklı olmayabiliyor. Şuandada 7 Haftalık hala doktora gitmedim🥲 en son keseyi gördük geçen. ayın 10 ununda gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum umarım kalbini duyarız. Herşeye hazırlıklı olmayı öğretiyor pcos. Bide şunu göz önünde bulundur pcos sadece beden sendromu değil psikolojik te bi sendrom. Sen ne zamanki yakasını bırakırsan o zaman sana geliyor. Stresini yönet asla üzme kendini. Rabbim ne zaman ki ol dicek o gelecek sana.