Kızlar ben kendimi bildim bileli pcosum, 33 yasındayım. 2 senedir evliyim. Ortalama 40.45 günde bi regl oluyorum. Geçen sene dış gebelik gecirdim ama sonrasında hsg çekildim temiz çıktı. Nisan ayında inisitol içerikli vitamin kullandım Ocean polysitol diye sonra temmuzda inofolic combiye geçtim temmuzda hormon değerlerim şu şekilde cıktı;
FSH) 5.7
Total testosteron 24.88
Prolaktin 17.4 (LH) 5.69
Estradiol (E2) 47.0
Glukoz 85
HbA1c değeri %4.97
Folik asit 24
Ferritin 38
B12 930
Demir bağlama kapasitesi 334
Demir 53
T4 1.24
Tsh 3
Amh 7
Doktor gayet iyi dedi 21 temmuz da regl olmuştum 3 günü verdim bu testleri bu ay ise sırtımda yuzumde her yerimde sivilcelerim azdı 30 ağustosta regl oldum. Bir tane doktr buldum pazartesi gittim direkt famera başlayalım dedi reglin 2 gününde başladım 5 gün her akşam 2 tane iç dedi, ek olarak ecopirin başladık dış gebelikten dolayı ve ocean mummy aldım. Haftaya pazartesi kontrolum var. Simdi benim merak ettiğim famerayı her akşam 2 kere içiyorum normalde bölerek içilmesi gerekiyormuş ama doktor bu şekilde dedi böyle içen var mı? Famera ile ilk kullandım bu değerlerle hamile kalırmıyım? Ve ocean mummy güzel bi vitaminmi❤️❤️❤️❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş bırakmasın bu süreçlerden geçen bacılarım bi el atsın posta nolur 🥲🥲🥲