Sevgiiss Hicran94 aynı heyecan bende de var oğlumda 5+5 de kalp atışını görmüştüm yarın gideceğim görebilir miyim bilmiyorum erkende olabilir emin değilim
Sevgiiss Hicran94 hadi bakalım vajinal ultrason ile görme ihtimali yüksek 🥰 ama dinletmiyorlar bu kadar erken ama dinletmesende olur önemli olan kalp arışının olması
gulberktas Hicran94 ay ben de cuma 5+4 üm kontrolüm var çok korkuyorum nedense 5+1de kese 10mm di yoll sac embriyo görülmemişti henüz
sumbul2509 Bende sat’a göre 7+2 ama bebeğin büyüklüğüne göre 6+3 de kalp atışı gördük. Doktor ilk 3 ay dinlememekte fayda var dedi. 12.haftada gidecez tekrar.
Rabiul Smyyg ilk kızımda 6+3 de duymuştum bu bebiş nasıl olacak bilmiyorum daha gitmedim 5-6 haftalık şuan
Edacck 8 haftalik ta ultrasonda kalp atışı duyulmadı. 9 haftalıkken net bir şekilde duyuldu korkmuştum rahatladım
Gulsen96 Edacck bende 8+2 yim dün gittim düşük tehlikesi varmış kalp atışını çok az duyduk doktor zorlamamak gerek dedi bende endişe içindeyim kan ve idrar tahlili aldılar cuma bir daha gidecem sonuçlar için sizdedemi aynısı oldu çok endişeliyim çünkü bende
Duygu7665 Edacck eda hanım şu an çok ihtiyacım var 8+3 dendi bebekler 7 haftalık gözüküyordu alttan da karındanda kalp atımı duyulmadı size doktor ne demişti 8 haftanızda bana kürtaj dedi 9 haftayı beklemek istedim