tahamommy gzeem1 ben 32+6 da aldım ama sistem beni 32+0 diye gösterdi 37+6 ykende izne çıkmış oldum otomatikmen, 33. Haftaya geçmeden alınmalı
tahamommy gzeem1 valla kuzum ben öyle aldım raporu 32+6 olmama rağmen öyle verdi zaten raporda artılar yazmıyor, 32. Hafta yazıyor direkt üzerine de 5 hafta koyarak hesaplıyor
MerveNur- tahamommy geç almak dejavantaj değil avantaj olur yani dimi doğru düşünmüşüm resmen içim sıkıldı hesap yapmaktan 😂😂 ayrıca gözün aydın ben de artık doğrusam 🫠
SMB tahamommy tabiki öyle de işte Tatil araya girdiği için 37.haftayı kaçırmış oluyor Ha 38. Haftada sıkıntı olmuyorsa o zaman almak daha mantıklı ve faydalı tabiki. İdareye sorsun da dedim Anne için bir hafta bile o kadar kıymetli ki ….
gzeem1 heidegirl ertelemedim çünkü eşimle konuştum geç alınca da bir sorunda erken ayrılmak zorunda kalırsam çalıştığım günler boşa gidecek risk almak istemedik
Ysmn2606 tahamommy peki çalışabilir raporu aldık 15 tatildeyim ancak hastaneye yatmam gerekti bu durumda yattığım günler izninden düşer mi yatış günlerini idareye vermesem bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim