tahamommy Bebissever 32. Haftada çalışabilir raporu aldığınızda raporda izne çıkma tarihiniz yazıyor zaten, 37. Haftada tekrar gidip rapor almaya gerek yok
Bebissever tahamommy dogru baktım orada 15 eylül yazıyor simdi tekrar calısamaz almıcak mıyım ? Bide bu rapor okula mı veriliyor
heidegirl tahamommy 32+3 rapor aldım diyelim raporda 37+3 yazmış olmuyor mu o 3 günlük boşa mı gidiyor
tahamommy Bebissever çalışamaza gerek yok canım, bildiğim kadarıyla okula vermen gerekiyor zaten doktor sisteme girmiş oluyor, doğum olduğu zamanda sağ doğum olduğuna dair rapor alıp onu da okula veriyosun ve doğumdan sonraki izin hakkın başlıyor onunla
SMB Bebissever ben Çalışabilir raporundan sonra çalışamaz raporu da almıştım İdare istemişti tekrardan
Ysmn2606 tahamommy peki çalışabilir raporu aldık 15 tatildeyim ancak hastaneye yatmam gerekti bu durumda yattığım günler izninden düşer mi yatış günlerini idareye vermesem bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim
tahamommy heidegirl eğer ki çalışabilir alıcaksanız izne çıkma süreniz gecikiyor 3 gün önemli olan 32 nin içinde almak
gzeem1 Bunu ben de merak ediyorum bir arkadaşım 37+6da ayrılıp 6 günü de sonraya aktardığını söyledi bu mümkün mü
heidegirl gzeem1 bende nette bi formda öyle yazmış biri ama tarihi eskiydi emin olamadım şimdiden araştırma içindeyim.
MerveNur- tahamommy merhaba ben de memurum da düşüne düşüne kafam basmamaya başladı size sorayım 😅 ben de haftaya pazartesi 32+0 olacağım. Çalışabilir alıp gittiği kadar duracaktım ama 37. Haftam tam kasım ara tatilinin başına denk geliyor daha başlar başlamaz iznim boşa gidicek yani 😂 ben de cuma 32+5te alsam sistemde 32 görünsem bana avantaj olur diye düşündüm doğru mu düşünüyorum sizce. Ara tatilde zaten çalışmayacağım sonuçta bari tatil sonunda benim 37 sonrası iznim başlar gibi düşündüm ama o kısımda kafam karışıyor inşallah anlatabilmişimdir
SMB MerveNur- ben sizin yerinizde olsam öyleyse 36.haftada çalışamaz raporu alırım ara tatile girmeden o hafta. Yavda idareye sorun ara tatilde alsam çalışamaz raporunu ne olur Belki o hafta da size kâr kalır . Ama em kötü ihtimalle 36. Haftada alın derim dört haftanız cepte oluyor öyle
tahamommy MerveNur- ay bacım şuan lohusalık hormonlarım bu kadar derin düşünmeye müsade etmiyor 🤣 ama anladım senin dediğini kasım tatilinde 36 gözüküceksin tatil bitince de 37 de iznin başlayacak, bence çok mantıklı geldi ama 32. Haftayı çok geçirme 33 olmadan raporı al muhakkak
tahamommy SMB izni erken alırsa doğum sonrasına aktarma olayı olmaz malesef ki 2 hafta bence uzun ve güzel bir süreç ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi
tahamommy gzeem1 ben 32+6 da aldım ama sistem beni 32+0 diye gösterdi 37+6 ykende izne çıkmış oldum otomatikmen, 33. Haftaya geçmeden alınmalı
MerveNur- tahamommy geç almak dejavantaj değil avantaj olur yani dimi doğru düşünmüşüm resmen içim sıkıldı hesap yapmaktan 😂😂 ayrıca gözün aydın ben de artık doğrusam 🫠
SMB tahamommy tabiki öyle de işte Tatil araya girdiği için 37.haftayı kaçırmış oluyor Ha 38. Haftada sıkıntı olmuyorsa o zaman almak daha mantıklı ve faydalı tabiki. İdareye sorsun da dedim Anne için bir hafta bile o kadar kıymetli ki ….