moonmom1 Peki kaçıncı haftada kilo almaya başladınız? Ben 10 haftaligim henüz kilo almadım ne kadar daha almamalıyım
sib1234 29+5 54 ile hamile kaldım 61 kiloyum 7 kilo almış oldum, hayatında hiç 60 görmeyen bana çok geliyor ama sağlık olsun…
anneoluyorummm103 Aygunirmm 23+4 üm neredeyse 9 kilo aldım ve ne yazık ki iştahım çok açık kilomda 75 olmak üzere doktorumdan korkuyorum bakalım ne diyecek 😂
nurozkara0607 7+2 yim 3 kilo aldım kendim için şoktayım. Umarım ödem falandır aşırı kafaya takıyorum cünkü
Ipek321 Aygunirmm 26 haftamdayım bende 3 kilo aldım şaşkınım aslında ama benim iştahım hala az artmadı yemek yemeyi unutuyorum desem yeridir 🥺 3. Gebeliğim kilolu hamile kaldım aslında daha cok kilo alırım sandım başta cok kilo verdim şimdi de işte ilk hamile kaldığım kilodan 3 kilo fazlayım bakalım hayırlısı olur inşallah 🤲🏼🙏🏼
3boysmom Aygunirmm 28 hafta ikiz gebelik 9 kg aldım. bebeklerimin kilosu gayet iyi ama bende iştah 0😂
Aygunirmm 3boysmom oy maşallah kuzulara🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza vallahi 🙃