Eliffbaby Seyma7721 son 8 🥺 o psikolojiye giremedim çok ilginç kucağımda bebeğim olacak ilk gebelik💗🌸🐣
Nesil2025 Filtekahvee ben de öyleyimmm 😔 yorgunluk uyku hali geçmeyince da strese giriyorum ve çok mutsuz hissediyorum, içim daralıyor 😔 36.haftadayım , haftalardır böyleyim .Hastane çantasını bile hazırlayacak halim gücüm yük , doktor 38-39 da alırız dedi
Filtekahvee Nesil2025 benımde haftaya Salı çatı muayenesi ve Nst sokucak son 15 günüm ve dokturum haftasını tatile gidiyor 🥹🥹🥹 pzt dönücek ya hafta sonu gelirse telaşı sardo
Nurcan28 Son 27 uygulama ❤️Ama korku endişe uykusuzluk bel ağrıları çok yorucu tek tesellim sağlıklı gelsin güzel kızım 🧒
Nesil2025 papatyam95 Allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun ben de sezeryan olacağım korkuyorum bol bol dua ediyorum 😔
Mevsim5 Seyma7721 son 11 kaldı ama bizim kızın keyfi yerinde görünüyor 😅 eylül bebeleri rahatına düşkün sanırım
cylnsoyu Uygulamaya göre son 11 gün ♥️ heyecan bastı son zamanlarda oğluşuma sağsalim kavuşmak istiyorum bir an önce 1 cm açılmam vardı en son pazartesi çatı muayenesi yapıldığında bakalım ara ara sancı giriyor bakalım bebişim ne zaman gelicek bekliyoruzzz 🩵🫧👼🏻🙏
bebeklerim__ Seyma7721 uygulamaya göre 8 ama ultrason bir hafta daha geri atıyor beni sabırsızlıkla bekliyorum artık gelsin istiyorum cok yoruldum 🥲
filiz8363 Embu benim de hemen hemen o tarihte aslında 15 Ekim ama sezeryan olacağım için eylülün son haftası bide bebek biraz iri dediler 37 de falan alır heralde doktor
Ysfansi Seyma7721 şafak 14 🌸 ve 2ci sezeryan heyecan dorukta Günler ne geçiyor ne geçmiyor gibi kararsız oda 😀
Seyma7721 Filtekahvee Günümüz az kaldıkça normal bence hiç yerimden kalkmak bile istemiyorum o derece yorgun hissediyorum