Seyma7721 Eylül anneleri ses verin bakalım kaç gününüz kaldı? Güzel şeylerden bahsedin de pozitif olalım..
Patiseverana Seyma7721 ayy uygulamaya göre 28 kaldııı ama ne zaman gelir belli değil her şey tamam çok şükür oda temizlik hastane çantası vs bitti 😃
Filtekahvee Seyma7721 son 16 ama iki gündür kendini aşırı yorgun halsiz hissediyorum normal mi bilmiyorum
Nesil2025 Filtekahvee ben de öyleyimmm 😔 yorgunluk uyku hali geçmeyince da strese giriyorum ve çok mutsuz hissediyorum, içim daralıyor 😔 36.haftadayım , haftalardır böyleyim .Hastane çantasını bile hazırlayacak halim gücüm yük , doktor 38-39 da alırız dedi
Seyma7721 Filtekahvee Günümüz az kaldıkça normal bence hiç yerimden kalkmak bile istemiyorum o derece yorgun hissediyorum
ebruscan Merhaba uygulamaya göre son 11 🥹 artık son günler heyecan üst seviyede 😬 sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻 benim bebeğim erkek. En son iki cm açılma vardı ama ilerlemedi sanırım sancı kasılma vs yok. Vajinal doğum gibi görünüyor biraz da korkuyorum açıkçası. Ne yaşayacağımı bilmediğim için. Ama çok güzel geçeceğini düşünmeye çalışıyorum sürekli 🥹
Seyma7721 ebruscan Önceliğimiz bebeğimizin sağlıklı doğmasına ve ona kavuşacağımız ana odaklanırsak içimiz rahatlar sanki biraz da olsa
filiz8363 Embu benim de hemen hemen o tarihte aslında 15 Ekim ama sezeryan olacağım için eylülün son haftası bide bebek biraz iri dediler 37 de falan alır heralde doktor
hayalperest2310 Seyma7721 eylül ün son haftası ama 38 haftalıkta gelse iyi olur artık patlayacm 😂😂bir de diş agrılarım var mecbur antibiyotiğe başladık istemeye istemeye
MNGsy Seyma7721 40+0 oldum bugün tahmini doğum tarihinde gelen giden yok 39+1 de nişanim geldi. 1cm açıklık vardı bakalım beklemedeyim