aycicek_ zulalyunus bencede imkanın varsa bugün bi özele gitsen mesai bitmeden. Doktorun biraz gereksşz korkutmuş gibi görünüyor.
zulalyunus aycicek_ özele gidiyorum aslında ama evet onun yüzünden sabahtan beri ağlıyorum kötü birşey olursa diye. Psikolojimi bozdu. Başka bir doktora da görüneceğim yarın
Elif_8 Ben cumartesi kan verdim 107 çıktı dün kan verdim 312 çıktı neredeyse 3 katı artmış. Ve beklenen adet normalde perşembe günü.. şimdi burada yazıları okuyunca bende korktum 😟
aycicek_ Elif_8 tam 2 katı olacak diye bir.şey yok. Aynı saatte yaptırmadıysan bile fark eder. Önemli olan çok çok büyük olmaması. Şu an bunu düşünmeniz için hiçbir sebep yok korkmayın lütfen
efnanhiraa Dr da alemmis kurdu içine bırakmış gitmiş Dr değiş keseyi gördün mü keseden sonra betanin pek önemi yok benim Dr istememisti keseyi gördük gerek yok demisti
eslem2121 zulalyunus tmm çok artmış ama hemen neden en kötü senaryo dış gebelikte artıyor ama yavaş artıyor yada artıp azalıyor sonra tekrar artyor ne olacağına bende bilmiyorum ama kötüyğ düşünmeyşn keseyi görmedinizmi
Burcukayram zulalyunus mol gebelik geçirdim beta değerim normal bir gebelikte olması gerektiği kadar yükseliyordu herkeste durum farklı olabilir üzülmeyin ikiz gebelikte olabilir