Busracmn1 Nur08 ben bebeğimin cinsiyetini 19 haftalıkken öğrendim bazı doktorlar sorsanda söylemiyo benim doktorum iyiydi sordum söyledi premsesim olcak inşallah 🙏😍😍😍💕
Esrayusuf seyma281015 kızın mı vardı kuzum :) hayırlı olsun inş sağlıklı olsun rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin dualarında bizleri eksik etme
seyma281015 Esrayusuf evet canım kızım vardı.😊 Hepinizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ❣️
Senaben Serays arkadasim var. 24 te erkek dediler. Haftasinda yaniliyor olabilirim ama 20 den sonraydi eminm
Elifsaadet Nur08 çok güzel, inşallah bende öğrenirim 16 haftalık oldum, hayırlı olsun inşallah, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰
Serays Senaben bana detaylı da kesin kız da diyemiyorum ki dedi doktorum. Ben de hep erkek hissettim hala da hissediyorum acaba döner mi dedim . Arkadaşınız özele mi gidiyordu makinalar çok iyi artık ilginç yanılmaları
Senaben Serays aynen liv hospital hatta. Ben de anlamadim hadi onun kizi buyudu. Suan 3 yasinda. Yeni dogum yapti arkadasim 7 ayliga kadar kiz biliyordu erkek geldi o da 😂 ben de sizin gibi erkek bekliyor ve hissediyordum ama doktorum kesin kiz diyor