ben o kdar ölçmüştüm hamilelik öncesinde hiç bi değişiklik olmuyodu ya. ya da ben yapamadım bilmiyorum. ovulasyon gunu bile aynıydı hatta daha düşük olduğu bile oluyodu
    Tugce1803 kullanmadım o yöntemi ama yumurtlama günümde aşırı ateşim olmuştu baya ter dökmüştüm uykumda bile. O gün de hamile kalmışım zaten.
    Tugce1803 ben. Aynı anda ovulasyon testi yaptım çünkü bi önceki ay hiçbişey anlamamıştım. Adetten ovulasyona 2 gün kala hep aynı 36,4-5 ovulasyondan 1 gün önce düşüyor 36.2-3 lere ve yumurtlamadan itibaren de merdiven gibi artmaya başlıyor ve yukarlarda kalıyor 37 gibi. Hamileysen inmiyor. En düşük ölçümde ilişkiye girMen gerek. Eğer kaçırırsan geçmiş oluyor. Bazen düşük dereceyi yorumlayamıyorsun o yüzden netten ucuza ovulasyon almanı tavsiye ederim. Bir de preseed diye bir jel kullandım da kaldım ilk aydan. Önerdiğim herkes eğer bir problemi yoksa ilk aydan kaldı. Tavsiye ederim.
      BurcuKurtSorgu ben hem ateş yöntemi hemde ovulasyon testini kullanıyorum.Şu an adetime 9 gün var ateşim 36,2 lerde seyrediyor.
        LeylaCan bir gün önce yükselir ertesi gün pat diye düşer yumurtlama günü yani
        Tugce1803 9 gün varsa yükselmesi gerekiyor. Her sabah aynı saatte ölçüyorsun değil mi? Eğer akşamları ölçüyorsan düşük olur 🤔. Peki yumurtlama oldu mu ovulasyonda ordan mi biliyorsun adet gününü yoksa uygulamadan mı? Çok şaşkınım.
          BurcuKurtSorgu canım her sabah aynı saatte hiç kıpırdamadan ölçüyorum son adet tarihim 6 Şubat beklenen adet tarihim 8 Mart 15.gün yumurtladım yani 20 şubatta döngüm 30 günde bir istersen gün gün yazayım öyle bak ateş tabloma
          @BurcuKurtSorgu
          1 Şubat 35,7
          2 Şubat 36,1
          3 Şubat 35,8
          4 Şubat 35,8
          5 Şubat 35,8
          6 Şubat 35,4(Regl 1.Gün)
          7 Şubat 34,6(Regl 2.Gün)
          8 Şubat 35,3(Regl 3.Gün)
          9 Şubat 35,7(Regl 4.Gün)
          10 Şubat 35,6(Regl 5.Gün)
          11 Şubat 35,6
          12 Şubat 35,7
          13 Şubat 36,0
          14 Şubat 35,6
          15 Şubat 35,5
          16 Şubat 35,7
          17 Şubat 35,4
          18 Şubat 35,1
          19 Şubat 35,4
          20 Şubat 34,9(Yumurtlama Günü)
          21 Şubat 35,5
          22 Şubat 35,9
          23 Şubat 36,0
          24 Şubat 36,2
          25 Şubat 36,3
          26 Şubat 36,2
          27 Şubat 36,2
            Tugce1803 bu tabloya göre zaten ısın baya düşük. Ve yükselişi de normal gibi. Önümüzdeki günler daha da artması lazım. Bu günler içinde döllenme olur ve biraz daha artar ateşin. Ben hiç bu kadar düşük ateş görmedim çok şaşırdım. Yumurtlama olmadı mi acaba dedim ama var. 1 hafta sonra belli eder kendini test de çıkar 🙏🏻
              BurcuKurtSorgu anladım inşallah daha da yükselir.Benim ateşim hep düşüktür 35 üstüne çıkmaz o yüzden 36 bana ilaç gibi geldi🙂Hayırlısı olsun🙏🏻
              Tugce1803 boşver sen onu 😂 yumurtlamadan itibaren 13-14 gün. Sana bişey diimmi. 3 gün sonra test yap bence. 4 gün öncesinde belli olmuştu benim çok çok silik. Ay hadi inşallah heyecan yaptım hayırlısı olsun. Olmıcak olursada dediğim jeli denemelisin. Önerdiğim 3 kişi kaldı ilk denemesinde 🤪
                bir ay sonra
                BurcuKurtSorgu hatırladn mı beni :) hamileyiiim betam 337 çıktı yarn tekrar yapılacak kan testi ne kdr teşekkr etsem az jelin faydası oldu demekki tabi önce Allah nasip etti ama sizde vesile oldnz Allah razı olsn :)
                  Mihra ben de diğer posttan yazdım şimdi sana 😂😂😂 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 Ay çok mutlu oldum yemin ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Diyorum işte jel süper bişey Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Anne olacaksın inşallah 😱😱 ay çok şükür 😂😂 ikiz üçüz bakalım ne geliyor
                  BurcuKurtSorgu evet gördüm ama o jel pahalı maalesef o yüzden alamıcam normal yollardan hamile kalmayı bekliyorum hayırlısıyla..