Megi 30 haftalik olduk ama hala bir isim bulamadık prensese Asel istemini ilk hamile oldugumu ogrendiginde cinsiyet bilmeden istemistim ama masallh bu senede Asel patlamasi yasandı bir isime karar veremedik güzel annişler bi yardım edin😊
Meeemoom Megi bende isim arıyorum 🤩 bizimkiler ikiz erkeğe karar verdik sayılır ama kıza bulamıyorum ne kadar zor ya😂😂
Crocusss Megi Kızım olacak ve Asel koyacağım insAllah. Başkalarının koyması sizi neden etkiliyor ki zaten genelde her yıl benzer isimler çok beğenilen olur.
Meeemoom Megi ben klasik isimlerden koymak istiyorum. Bu yeni türeyen isimler hiç samimi gelmiyor özenti geliyor bana. Oysa ne kadar güzel isimler var mesela, Zeynep,Elif, Rümeysa, Rüveyda, zümra, begüm, Sare, Aslı, vs gidiyor 😄😄
Shylkyc Megi 😀😀 haklısın. Dur bir düşüneyim. Eylül, Nisan, Cemre, Doğa, İdil, Derin, Defne.... gibi gibi. Ben daha böyle sade, doğayla ilgili ve ağır anlamları olmayan isimler seviyorum. Tabi tercih meselesi ☺
Yaden Meeemoom esma ile husna olabilir. Sude ile bade olabilir. Aklima simdilik gelenler . Selin ile Pelin de olabilir . Bilmiyorum bu tarz bir tavsiye miydi isteğiniz ama
Rumeysa2515 Meeemoom rümeysa benim adım rüveyda kardeşimin adı ve elif sare de inşallah kızımın adı olacak 🤣🤣🤣 bence hepsi güzel bende bu tarz isimleri seviyorum
[silindi] Megi bende Aysima ismini beğeniyorum ama kararsızım herkes bir yorum yapıyor begenmiyolAr başkada hoşuma giden olmadı senin fikrin nedir bu isim konusunda 😊
Dyggdr [silindi] bende aysima düşünüyorum eşim pek sıcak bakmıyor. Diğer güncel isimleri de ben sevmiyorum. Elif, zehra, zeynep, sude vs. Bu isimlerden de ailede o kadar çok var ki isimsiz kalcak kızım :)
Fulisko Ben Güneş seçtim eşim gönüllü değil ben de kararımı değiştirmiyceğimi söyledim yanına isim seçicek mecbur😂 Onun beğendiği isimde şimdilik Asya gibi duruyor😂
2kizannesi- Megi ben hiç hamile kalmadan önce bile Eylül Naz istiyordum kızım olursa diye. Hamile kaldım kız oldu ama Eylül Naz eşim sıcak bakmadı pek. Bide eşimin amcasının kızının kızı Eylül o yüzden istemedim sonradan 😅 yani soyadı bile aynı değil ama işte 😄🤷🏻♀️ Lina istedim yada Liya ama eşim istemedi onları da. Sonra Ahsen düşündük ona da görümcem beğenmedi eşime dalga geçerler çocukla okula başlayınca öyle böyle dedi. Melis istedik görümcem gene ağzı doldurmuyor o dedi 😬 Eşim de sinirlendi koymuyorum hiç birini dedi, sonradan eşimle konuştum sen ne istersen o olucak kimse karışamaz dedim. Melis koyduk, koyucaz Allah nasip ederse. Eşim annene de sor bakalım o ne diyor gönlü olsun içinde kalmasın kadının dedi annem sağolsun hiç karışmaz siz beğendiyseniz koyun ben niye karışıyım dedi 😌 Abimin kızı olmuştu ona da karışmamıştı aynı şekilde sizin çocuğunuz niye karışıyım ismine cismine demişti 😄 Yani benim annem de kaynana aslında ama 😂 ay ben isim önerisinde bulunmaya gelmiştim. Ama bulunmuş oldum gene. Lina, Liya, Ahsen, Liva, Bade, Melis. Lina'nın anlamı çok güzel zaten isimlerin anlamının güzel olması gerekiyormuş. İçim gidiyordu anlamına 😍 Eşim ben Lina istiyordum diye Melis Lina olsun mu diyor ama pek uymuyor Melis'in yanına 🐣
Megi 2kizannesi- ben kimseyi karıstirmam icime sinsin bi isim olay bitmistir tabi oyle soylemeside zor bi isimde istemem sonra cocuk zorlanir lina melis gayet guzel bence hem seninde istedigin olur😊
Doga_deniz 2kizannesi- melina var bi de canım sizinkilerin karışımı gibi o geldi aklıma şimdi okuyunca😅
Megi Etracimda kime sorsam Asel diyor yarin bu cocuk okula basladiginda ayni sinifta 10 tane Asel olcak o yuzden istemiyorum yoksa isim güzel seçenek olarak elimde sadece mina var onada o ne oyle miyav gibi dediler ne zor işmiş ya deli olucam 😒😒😒
mltmptk Megi duru ismide çok ama ben başından beri duru istyrm Asel de aklıma geldi eşim aysel derler dedi vazgeçtim Bi arkadaşım mihran koyacak oda hoşuma gitti bunun dışında sahra,azra ismide güzel
Megi Zor işler valla herseyi tamam nerdeyse isim yok piyasada isimli emzik bişiler yaptiriyim diorum isim yok ki ahh ahh🤔🤔