Esmademir34 Kızlar merhaba ben bugun doktora gittim bebeğin hareketlerini hissetmediğim için Burda bi hastaneye gittim normalde takipli olduğum hastanede 5 gün önceydi randevum doktorum hersey yolunda olduğunu söyledi bugünki gittiğim doktor bebeğin boynuna kordon 4tur dolanmiş acil sezeryanla alalım dedi biz eşimle şok olduk tabi plasntede yaşlanmış dedi bizim kafamz karıştı tabi kabul etmedik başka hastaneye gidelim dedi yarın eşim gittiğimiz hastane doğum acısından iyi bi hastane değildi imza atıp çıktık Yarın gideceğiz ama endişeliyim başına böyle bişey gelen oldumu yarın Sezeryan derse diğer doktorda olmalı mıyım kendi doktorum bunu nasıl atlar bilmyrm çok sinirlendim artık güvenemem kendi doktoruma😔
Cinarsaitinannesi Esmademir34 2 tur dolanan duydum ama 4 tur çok riskli değil mi gideceğiniz hastanenin acili yok mu sabahı beklemeyin bence riskli bir durum ve 2 doktor da sezeryan diyorsa beklemeyin
Minik_04 Esmademir34 Allah korusun insallah oyle bisey yoktur ama mutlaka baska bi hastaneye de git aslinda bugun gitseydin iyidi
Elsaak Esmademir34 benim ilk gebelikte 41 haftalıkken bebeğin hareketlerini az hissedip acile gitmiştim ultrason dan bişey gorunmeyip nst de bebeğin kalp atışları düşük diyerek yatış yapıldı sabahına da kalp atışları düşük diye acil sezaryen e alındım ve ameliyat ta öğrendik ki 6 kez Kordon dolanmış bebeğimin boynuna iyiki de acil sezaryen olmuştum ciddi konu ihmal etmeyin , nst den bebeğin kalp atışlarına baktirmanizi öneririm
Ozgul7701 Esmademir34 kordon dolanması birden de olabilecek bir durum doktorunuz sizi muayene ederken daha gerçekleşmemiş olabilir. Plesenta yaşlanması da 32. hafta itibari ile görülebilen bir durum. Doktorunuza telefonla ulaşabiliyorsanız bence arayın durumdan haberdar edin size en doğru bilgiyi o verir.
Esmademir34 Cinarsaitinannesi kendi doktorum 5gun önceki kontrolde herşey yolunda dedi ben bi kaç gündür hareketleri az diye endişelenip burda yakın bi özsl hastaneye gittim burdaki doktor bunu doktorunuz farketmemiş olabilir dedi sezeryana almak istedi ama gttiğim hastane doğum aöısından vasat bi hastane imza atıp çıktım kendi doktorum da demkki anlamadı eşim ona gtmeyelm artık dedi nasıl görmez böyle bsyi dedı o sebepten yarın başka bi doktor görüşü daha alacağim eger oda aynısını derse sezeryanı kabul edeceğm.
2205 Şu an gitseniz de içinizde rahat etse hem risklide 4 tur daha iyi olmaz mı imkanınız varsa beklemeyin bence
Esmademir34 2205 Eşim işe gitti yarına randevu aldım internetten doktor buldum onun görüşünüde alacağım eğer oda sezeryan derse sezeryan olacağım haftam 35 olduğu için tek doktorun dediği ile hareket etmek istemedim
Cinarsaitinannesi Esmademir34 yani bilmiyorum belki doktor 1 dolanma gördü de seni endişelendirmemek için söylemedi falan mı aceba yada 5 günde bu kadar dolanabilir mi doktorun o zaman göremedi mi hiç bilmiyorum ama sen bebeğin hareketlerini iyi takip et sezeryan derlerse de kabul et tabi açıladabilir hiç belli olmuyor. kordon dolanması diye arama kısmına yazıp bakabilirsin belki benzer şeyler yaşayan vardır cevap veren olmazsa
Esmademir34 Lamraaa canım hareketlerini sadece Toplanma şeklinde hissediyordum tekme filan artık hiç atmıyor du bende garipsedim
Esmademir34 Cinarsaitinannesi Bilmiyorumki kuzum bi günde olmaz dedi doktor diğer doktorun gözünden kaçmiştır diyor.
Cinarsaitinannesi Esmademir34 eğer yarın da gittiğiniz hastanede kordon 4 kere dolanmış denirse bence kendi doktorunuzu şikayet edin çok ciddi bir durum bu nasıl gözden kaçırabiliyor bunu
Cinarsaitinannesi Minik_04 bende öyle dedim de arkadaşa doktor bunun bir günde olacak bişey olmadığını söylemiş arkadaş da 5 gün önce muayene olmuş kendi doktoruna
anka123 Keşke yarını beklemeden bugün gidebilseydiniz başka görüş almaya güvendiğiniz bir acile. Kordon dolanması ciddi bir durum 5 günde o kadar dolanır mı yoksa ilk etapta doktor mu görmemiş biz bilemiyoruz ama acil sezaryen dendiyse ilk önceliğiniz bebeğiniz ve sizin sağlığınız umarım bir sıkıntı yoktur
Esmademir34 anka123 Canım bizde şok olduk tek doktorun söylediği ilede içim rahat etmedi daha 35.haftamdayım yarınki doktorda aynı şeyi söylerse tabiki riske atamam.
babymom2026_ Ben asla sabahı bekleyemezdim, kusura bakmayın ama kordon dolanması acil bir durum ve bebeğinizin sağlığı için neden randevulu şekilde hastaneye gitmeyi bekliyorsunuz ki?! Bazı şeylere sonradan ah vah dememek için önceden önlem almak lazım
Esmademir34 babymom2026_ canım ama nstde kalp atışları iyi çıkınca ben daha detaylı bakar gideceğim doktor diye düşündüm çnkü acildeki doktorda herhangi bı doktor olacak en azından randevu aldığım doktor girer doğumuma dedim sezeryan olursa.
Zumruduanka160 Bence beklenecek bir durum değil bu Allah korusun.. biran önce gidip sezaryen okunmalı gerekiyorsa eşiniz izin alsın işyerinden
Esmademir34 Zumruduanka160 Bende yarını nasıl edicem bilmiyorum canım biyandan gştmediğime pişmn oldum acile