Melike11 Mide bulantısını çeken ben,diş ağrısından ölüp ilaç kullanmak zorunda kalan ben,hamile olan ben,9 ay karnında tasıyacak olan ve anne olan ben,ama bebeğim ve benim hakkımda herşeye karışma hakkını bulan onlar.Bu nasıl bir şey ya kızım bir şey lazım mı,şunu da senin çocuguna ördüm ettim diyen yok ama yok efendim ilaç kullanma,yok şunu yapma bunu yapma pardon da ben üvey anne değilim.Nasıl bu kadar herşeye karışma hakkını buluyorlar anlamıyorum gerçekten.Ben ilacı keyfimden kullanıyorum sanki.Kusura bakmayın içimde kalcaktı buraya yazdım😞
sonsuzmasalim Melike11 bende ilk ayları sürekli mide bulantısından ve kusmadan dolayı hastanede yattım ve serumlar ilaçlar yedim banada çok söylenen oldu. biz annesiyiz bebeklerimizin ve onların kılına zarar verecek bir şey yapmayız. sen kimseyi dinleme içinden doğru geçenini yap.
CnsyeniHamile Melike11 yok ya böyle seylere bakma sana bebeğe zararlı olacaksa içtiğin ilaçları doktor vermez ilk migrenim tuttugunda daha çok yeniydi hamileliğim ilaç istemiyorum dedim doktora afedersin be yediysemde çıkarmıştım sen çocuğundan vazgeçiyorsun demişti bana yaşadıklarını bebekte hissediyor sen ne kadar az acı çekersen ona daha iyi olur gönül ister ki hiç rahasızlanmayım ama böyle durumlarda da önce anne sağlıklı olmalı kı çocuğa iyi baksın takılma 😊
Yalinn8 Melike11 icinde birakma, konusmalrina izin vermis oluyosun, soyle gerekenleri, uslup karsinin yaklasimina gore degisir, nasil bi uupla yaklasiliyorsa uygun cevaplari ve bence ki asıl söz ve karar sahibinin sen oldugunu hatirlasinlar😉
Yasemincifci Melike11 onlar dış kapının mandalları bende grip oldum kayınvalidecrğim diyorki😂 torunuma bulaştırma sanane😂😂 sen mi taşıyon benim bebeğim ister bulaştırırım ister bulaştırmam
Melike11 sonsuzmasalim bizden çok onlar düşünüyolar zaten bzüm çocuklarımızı 😂 Ben kusmaktan bişey yiyemiyorum ilaç kullanmayınca akşama kadar kusuyorum mecburum zaten
Melike11 CnsyeniHamile aynen öyle canım sanki biz çocugumuz Allah korusun sakat olsun istiyoruz gibi davranıyolar
Melike11 Yalinn8 valla dün eşimin annesi söyledi cogunu bende bi kulagımdan giriyo ötekinden cıkıyo dedim daha ne diyim anlamışdır heralde😀
Aybke6 Takma canım boşver onlara göre hastaneye bile gitmek gereksiz yapılan testler önemsiz bizim zamanımızda yoktu lafları sen abartıyorsun 5 6 tane doğran naptı sanki sürekli ilaç mı kullandı benim annem öyle ben sana hamileyken hastane bilmezdim senin kadar nazlı değildik diyor sürekli takma boşver konuşan konuşur kimse bilmezki ne ağrı ne acı çekiyoruz cahiliz ilk gebelik ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz böyle konuşuncada insan da moral kalmıyor valla sen bebeğin için en iyisini bilirsin üzme kendini
Melike11 Aybke6 gece 2 den 5 e kadar öldüm diş agrısından doktora gittik 5 te antibiyotik verdi neymiş kullanmıcakmısım öleyim ben😂
Melike11 Yasemincifci güldüm resmen bi o kadar da hak verdim insan neler demek istiyor ama diyemiyor ya o kötü oluyo işte içimizdw kalması kötü😂
Hmyr_ygt Melike11 aynen öyle canım ilk aylarda neler çektim kaynanam küslük çıkardı bir kere kapımı çalmadı aynı apartmanda oturmamıza rağmen ameliyat oldu geldi 1 ay her gün çamaşırına kadar yıkadım doktor 1 haftaya kalk yatma demesine rağmen kalkmadı iş yapacam diye erken Doğum riskim oldu koydu diğer oğlunun yanına gitti arayıpta kızım iyi misin demedi doktor para almak için öyle demiştir dedi 1 tane çöp almadı doğumuma da gelmeyecek şimdi de adı konacak kendime yediremiyorum 😡 Hala da yok yatma çocuk sarılık olur yok şunu yapma sütün gelmez çocuk aç kalır madem öyle gel başımda dur
Melike11 Hmyr_ygt işte insanında sanene diyesi geliyor ahh ogulları olmasa.Ben hayatımda hiç kimseden lafımı sakınmadım esnafım hiç bir müşteriye zoraki eyvallah demedim bana saygısızlık edeni kovdum.Ama şimdi 7 kat elden gelene boyun eğmek zor geliyo yine şimdiye kadar çok kavga ettik cok küstük ama kocam çok iyi Allah var o üzülmesin kırılmasın diye ses etmiyorum ama öyle sus pusta oturmuyorum karışmıcaksınız diyorum
sonsuzmasalim Melike11 doğurunca da değişmiyor bu durum merak etme😒 herkes senden daha iyiyi biliyor her şeyi. kulak asmamayı ve ağızlarının payını vermeyi bilmek lazım 🤣
Hmyr_ygt Melike11 aynen canım bende aynı senin gibiydim çalışırken kimseye laf söyletmedim patronuma bile posta koydum bunlara mecbur ağız büküyorsun işte insanın gücüne gidiyor ama ne yapacaksın Yuvan için susuyorsun
sonsuzmasalim Melike11 bende kaç kişi ile birbirime girdim artık kimse karışamıyor bir şey söyleyemiyor😅
Mehtapsato Melike11 canim bence acik acik soyle ama su da var sinirlenmemiz birazda hormonlardan kaynakli ve bende sua ara okadr sinirliyim ki olur olmadik seye kavga edicek birini ariyorum ama yok herkez beni alttan aliyo malesef ama kim le ne derdin varsa soyle ve rahatla
Melike11 Mehtapsato eşime dedim şimdi sağlık ocagına gitmiştim doktorla konuştum biz de en az senin kadar bebeği düşünüyoruz dedi diye yarın da özeldeki doktora gitcez ona da sorarım içiniz rahat eder anneliğimi sorgulamazsınız diye gülüyo😂
Mehtapsato Melike11 onlar ztn anca guler bisey oldugunda da sen derler sen yaotin sen buyuttun sen simarttin ama islerine gelince de ovunulecekse benim kizim benim oglum derler takma bence soyleyecegini soyledikten sonra
Melike11 Mehtapsato çok sağol canım nasıl iyi geldi nasıl rahatlattnız beni.Aynen öyle kimse de kusura bakmasın dedim eşime zaten karışmak isteyen çocuk yapsın taşısın 9 ay ona karışsın diye