Siyahbeyaz_ Ftmn123- kan verirsen haber kuzum benim başıma geldi ama iki gün önce testinde silik çizgi çıkardı tekrar etmedim😏
Ftmn123- Siyahbeyaz_ ya ben Cumartesi günü test yapacağım da beklenen adet günüm de de adet olmazsam gidip kan vereceğim sana haber veririm ben bu Cumartesi günü.
Siyahbeyaz_ Ftmn123- o zamana kadar nasıl durcan yarın inşallah bende kan vericem nasip olur isteyenlere sana da bana da kuzum🙏🏼🤲🏻
Siyahbeyaz_ Ftmn123- bende var ama psikolojik olabilir iki gün bildiğin adet gördüm son gün kahverengi geldi sonra direk kesildi bugün yine test ettim silik bebetime hiç koyulaşma olmuyo hep silik anlamdim valla😂
Siyahbeyaz_ Ftmn123- bebetime testi kuzum? Var çizgin kuzum yalancı olsa soluk renkte oluyor. Artık ezberledim😂 takip yap kuzum birkaç gün sonra tekrar dene bence
Ftmn123- Siyahbeyaz_ Cumartesi günü bebetime erken gebelik testi mi alayım yoksa farklımı olsun canım?
Siyahbeyaz_ Ftmn123- en iyisi kuzum predictor early veya awox varsa olmadı kan ver 🍀 ben bekleyemezdim valla o güne kadar😁🙈
Siyahbeyaz_ Ftmn123- bebetime yalancı cikartan test kuzum ama diğerini hiç bilmiyorum yap zaten varsa çıkar🍀