MadameTussauds NEHIR15555 Sjsjsj amin bacimm 😂😂 Öyle kiz valla bende dedim ne alaka diye ama bebek laftan anlamadi 😂 Esimde gitti döner tabagi yaptirmis üzerinede bolca sos o sosu bi yedim bi yedim sonra yedigimle cikti geri orasi ayri 😂
NEHIR15555 MadameTussauds ben dün o limonlu dondurmayı çıkarmamak için zor durdum 😅😅😅 geliyordu yoksa gelmekte olan 1 trimester bitsede bi hayırlısıyla tükendim 😅😅😅
MadameTussauds NEHIR15555 Cok kusuyor musun sende 🥹 Ilk haftalar berbat oluyor ya bolca sabir lazim valla
NEHIR15555 csadioglu bu hamilelik çok kötü bir şeymiş dhhshajajak insan sevdiği şeyi sevmez oldu sevmediği yemeyi hopur hopur yiyem olduk allah yardımcımız olsun valla bacım😅😅
nilsumm NEHIR15555 Hahahaha benimde ilk haftalarda canım acayip çiğköfte ve fast food gibi şeyler hamburger çekiyordu 😅 şuan 31+5 haftadayım öyle çok fazla birşey çekmiyor 🥰
NEHIR15555 nilsumm ben fast food aşığıydım haftada en az 2-3 kere yerdim yemek yiyip evden çıksamda şimdi yiyemez oldum eşim çok mutlu😅😅😅😅
Gencbirannis Her yemeği yiyip sadeceee bamyadan nefret eden ben annemlere gelince bamya kokusunu alır almaz dibini ekmekle sıyırmıştım. Vişne suyunu sevmeyen ben(içinde kurt böcek çürük vs vardır diye😂) ekşi geliyor diye hep vişne suyu içtimmmmm
NEHIR15555 MadameTussauds günde en çok 2-3 defa kusarım bazen 1 le tamamlıyorum bazen olmuyor ama koku hasasiyyeti ve mide bulanması 7/24
Ruruu NEHIR15555 patates.. bulantilar baslamadan once ilk haftalarda deli gibi patates yiyordum sonrasinda da cigkofte aserdim 🤤
Ruruu NEHIR15555 yok degilgi ve etsizdi cok sukur dokunmadi o zaman birkac durum gomuyordum hemde yiyinceki o mutlulugu tarif edemem 😂