NEHIR15555 10+1 haftadan selam teyzoşlar nasilsiniz? Ilk defa dün aşerdim sizce nee?? Limonlu dondurma 😂peki siz ne aşerdiniz ?
visnelicheescake NEHIR15555 vallahi iki hamilelik geçirdim şuan ikinciye gebeyim hiç birşey desem sjsjsjsj sadece ilk kızımda tv de gördüğüm için Aralık ayında canım çilek çekmişti o kadar 😅
PapatiA NEHIR15555 kız ben hamıleyken erik aşermiştim Allah tan suan var açık açık yazıyorum kış ayıydı 5 adet sipariş ettik bin tl idi amma o yediğim tadı suan alamıyorum 😀😀😀
MadameTussauds NEHIR15555 Bol bulantilir kusmali hamilelik geciriyorum yani suan daha iyiyim sükür ama bu kadar kusma bulantiya ragmen iki kez fena asersim o da seftalili soguk caydi ve döner sosu ne alakaysa döner degil sosunu aserdim sjsjsjs 😂
visnelicheescake NEHIR15555 oda gördüğüm için yani olmasa da olurdu benim için tuhaf hissettim bir kere market market dolandirauim dedim kdkdkdk ay ama hiç yemem kırmızı et geçen gün canım Kayseri yağlaması çekti bir anlık varya 😅
Havin49_ PapatiA ben hamileliğimde o kadar çok erik yedim ki düşün millet çocuk yeşil de olacak diyordu erkek oldu böyle şeylere pek inanmıyorum
babymom2026 NEHIR15555 Bende en son brokoli karnabahar ve havuçlu sarimsak soslu salata çekmişti ama bu mevsimde bulamadım 🥹
NEHIR15555 babymom2026 ben aşermeyi şey biliyordum böyle gördüm canım çekti o ama değilmiş sanki onu yemesem ölecekmişim gibi hissetmek eğer öyleyse onu aşerdin ama değilse boşver başka şeyler aşer 😂💗💗
pinkpuella Daha gebelik başlarıydı uyuyordum ve bi anda uyandım resmen ağzımın suyu akmaya başladı canım mantı çekmişti 🫠🥹 sonra yedim tabi ama umarım sizin canınız çekmez 🙈
NEHIR15555 pinkpuella yok canım çekmedi canım mantı pek sevmem ben ya güzel yapanlara bir şey diyemem tabii💗
Aliaras2022 NEHIR15555 bence bu post çok iyi değil şimdi biri bir şey yazsa ve o bu mevsimde olmasa al başına belayı
NEHIR15555 Aliaras2022 fotoğrafı olursa bence daha çok insanın canı çeker yoksa yazılı halde şu an bende hamileyim çekmiyor o kadar 💗😂
csadioglu NEHIR15555 ilk gebelik ilk canımın istediği 2 gün önce kelle paça oldu 🤦hiçte sevmem normalde
NEHIR15555 csadioglu bu hamilelik çok kötü bir şeymiş dhhshajajak insan sevdiği şeyi sevmez oldu sevmediği yemeyi hopur hopur yiyem olduk allah yardımcımız olsun valla bacım😅😅
MadameTussauds NEHIR15555 Sjsjsj amin bacimm 😂😂 Öyle kiz valla bende dedim ne alaka diye ama bebek laftan anlamadi 😂 Esimde gitti döner tabagi yaptirmis üzerinede bolca sos o sosu bi yedim bi yedim sonra yedigimle cikti geri orasi ayri 😂