lamadddd nesey34 bana boş denmedi sadece sağda biraz tüpe yakın dedi keseniz tam olarak sağ yada sol ne taraftadır
ilkannelik1 serius hemen kötü düşünmeyin 9. hafta görüp kalp atışı duyanlar var bol bol dua edin inşallah sizinledir🥲 beta artışınız da önemli
lamadddd nesey34 yok işte vajinal ultrasonda gözüktü kesem sağa doğruydu on gün sonra gel dedi ama ben başka doktora gideceğim
esrayde nesey34 çok normal ya 9. Haftada bebeğimi gördüm geç döllenme olmuş dedi doktor ultrasonda bebeğim 6 haftalık çıktı. Sizin de gözükür stres yapmayın boşuna
nesey34 esrayde işte ister istemez mutsuz oluyor insan inanınki🥹🥹 doktorda kürtaj diyince haftaya gözükmezse inşallah dediğiniz gibi olur 🤲
lamadddd nesey34 yaa ben gittim bugün hastaneye normal gebelik hiç bir skntı yok darısı başıca dualarım seninle 🥰
ezgimasal geç döllenmedir canım bende 5+3 teyken sadece kese göründü dün doktora gittim 6+3 teyken hem bebeği hem kalp atışını duydum bence doktordan doktora değişiyor 6+1 deyken bebekte kalp atışıda duyulmuyordu baska doktora gittim duyuldu
Laleesra serius neden panik yapıyorsunuz çok çok normal 5.haftalar hatta 6.haftalarda sadece kese görünür. Daha çok küçük. 8 e kadar yolu var içinizi ferah tutun