Busraaaakkk serius Canım ilk hafta bizde de görünmemişti, 6.haftada keseyi gördük 8.haftada da kalp atışı duyabildik.
ilkannelik1 serius bendede 5+2 görünmemişti yolk sac var demişti 7. hafta çağırmıştı içinizi ferah tutun inşallah sizde duyarsınız🥹
Laleesra serius neden panik yapıyorsunuz çok çok normal 5.haftalar hatta 6.haftalarda sadece kese görünür. Daha çok küçük. 8 e kadar yolu var içinizi ferah tutun
Sevgiiss serius benimde var canım ama vajinal bakmanın düşükle alakası olmuyor merak etme haftaya görürsün artık sende
nesey34 serius bende sizin gibiyin haftaya tekrar gidecegim 7 haftalık olucak perşembe tekrar bakacak eger bebek görünmezse kürtaj dedi çok korkuyorum 🥹🥹🥹🥹😕😕inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur dua ettim sizede Rabbim hayırlı haber verir inşallah
yourpariah serius canım 6+5’te çok küçük görmüştüm ben hemen kötüye şartlanma 7. haftaya kadar bekle bazı cihazlardan da kaynaklı olabiliyor. 7. haftada tekrar bak bence
serius nesey34 ya umarim ikimiz de goruruz bebislerimizi . Cok degisik bi durumdayim. Bag kuramıyorum.sevincim kursagimda kaldi . Kese gelisimi nasil peki sizde
serius ilkannelik1 sirf üzülmemek icin o kdar sartladim ki kendimi kötüye anlatamam :( esimle gittik goruruz umuduyla gormeyince cok kotu hisssettim
ilkannelik1 serius hemen kötü düşünmeyin 9. hafta görüp kalp atışı duyanlar var bol bol dua edin inşallah sizinledir🥲 beta artışınız da önemli
nesey34 lamadddd kese var canım ama bebek yok boş kese haftaya 7 .haftam olcak eger olmazsa kürtaj desi
lamadddd nesey34 bana boş denmedi sadece sağda biraz tüpe yakın dedi keseniz tam olarak sağ yada sol ne taraftadır