Seyda-06 efnanhiraa herkesin bulantısı olcak diye bişey yok belki bulantısız bi gebelik geçirirsiniz inşallah öyle olur çok rahat edersin benim ilkinde 9 haftada bulantı başladı bunda 6 mesela
Seyda-06 efnanhiraa kimi bulantı ile geçiriyor kimide uyuklayarak evham yapma hiç üblamda hiç bulantı olmazdı iki gebeliğide öyle geçti benim iki gebelikte de içim dışım çıktı kardeşler bile aynı olmuyor
isimsiz19 efnanhiraa için rahat olsun az öncede hastaneden çıktım bebişim gayet sağlıkla sadece kasık bel ve karın ağrılarım için tedbir amaçlı progestan verdi
Fuunndaaa efnanhiraa benim 5 haftalıkken direk bulantım başlamıştı dönem dönem azaldı dönem dönem arttı
babymom2026 efnanhiraa o haftalarda bende öyleydim hatta dedim ki miydem hic bulanmiyor kötü bir durum mu var diye sonra başladı bulantilar 🤦♀️
Kkksss Haftadayım 0 mide bulantısı ile hamileliğimi bitiriyorum çok şükür. Benimle aynı zamanlarda hamile olan arkadaşım var o çok bulantı yaşadı ilk 3 ayında özellikle çok yoğundu 4ten sonra azaldığını söylüyor
Seyda-06 efnanhiraa allah yardımcın olsun ilk haftalar vitaminini düzenli kullanmaya çalış kusmalar olsada vitaminler destekler