efnanhiraa Bazen bazı kokulara hafif midem bulanıyor gibi oluyor yani sizlerde nasıldı bir anda mi oluyor yoksa kadameli mi 6+4 oldum mide bulantılarım öyle çok yok gün içinde gözlerim ağırlaşıyor hafif uyuma isteği ve sürekli yorgunluk var
isimsiz19 efnanhiraa 8 haftalık olduk bugün bende sizin gibiyim hala bulantı yok😀 Herkes keyfini çıkar diyor ama sanırım ben her zorluktan az az tatmak istiyorum 😂❤️
fgormez efnanhiraa 4.haftadan beri var bende de 7 olduk uyanır uyanmaz midem bulanıyor ağrılar sürekli yorgunluk hali uyku isteği say say bitmez ilkte hiç birşeyim olmamıştı çok normal bence 14 15.haftadan sonra biter gibi
MadameTussauds efnanhiraa haftada aniden basladi her hafta artarak devam etti cok kötüydüm suan 23. haftadayim ve ara ara oluyor hala
kimchikimdi efnanhiraa 8. Haftaya kadar bulantım yoktu çünkü bilmiyordum 😂 Bildikten sonra başladı benimki
efnanhiraa MadameTussauds anladım ilk gebeligimde de hiç bri şey yoktu sağlıksızdi insan bir acaba mi diyor onda hiç kalp atışı dahi girmedim 5+5 de kalp atışını gördüm şükür ama ne bilim olmayınca da insan niye diye soruyor
Kkkbbbrrraaa Bende 6. Haftadan sonra başladı koku hassasiyetiyle midem bulanıyordu herşey kokuyo gibi geliyordu en yoğun 8. Ve 9. Haftalardı bişey yiyemiyordum şimdi 12 ye girecem azaldı biraz
isimsiz19 efnanhiraa için rahat olsun az öncede hastaneden çıktım bebişim gayet sağlıkla sadece kasık bel ve karın ağrılarım için tedbir amaçlı progestan verdi
Seyda-06 efnanhiraa hafif iştahsızlıkla başladı tiksinme ve arkasından kusmalar başladı gittikçe arttı 20 haftadan sonra tiksinmeler azaldı kusma arada oluyordu şimdi 26 heftadayım arada sabah bulantısı safra kusması oluyor her zaman değil ama gün içinde hiç bulantı olmuyor mide yanması başladı
Tugcender efnanhiraa bi sabah uyandım ve midem bulanıyodu kademeli derken sadece yemek yaparken çoğalıyordu
efnanhiraa Tugcender bazen böyle hafif bulanti gibi hissiyat oluyor ama geçiyor ondan kademeli mi dedim😅
Seyda-06 efnanhiraa herkesin bulantısı olcak diye bişey yok belki bulantısız bi gebelik geçirirsiniz inşallah öyle olur çok rahat edersin benim ilkinde 9 haftada bulantı başladı bunda 6 mesela