derryaaneva twomam bilmiyorum ki bugün olmam gerekti olmadım bakalm cumaya kadar bekliycem olmazsam giderim tekrar şimdi gitsem çıkmaz diye korkuyorum üzülürüm diye
twomam derryaaneva ya rabbim nasip eder bu ay inşallah çünkü tekrar adetti yumurtlama zamanıydı derken o 1 ay insan için geçmek bilmiyor
mavi123_ twomam kanı bile adet tarihinin geçmesinden 10 gün sonra verin diyorlar geç döllenmeye her ihtimale karşı
cerensare twomam benim 20 sinde adet olmam gerekirken kan negatifti idrar testleri silik pozitif kan hep negatifti 25 inde anca 68 ile öğrenmiştim
twomam cerensare çok garip gerçekten ya olmaması gereken şeyler oluyor artık hastanelerdeki testlerden şüpheleneceğim
cerensare twomam bende o raddeye gelmiştim sizi çok iyi anlıyorum zor ama birazcık sabır inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌸🥰
Mavininbiri bercem212134 Son adet tarihim 6 Hazirandı, adet ağrısı gibi belirtiler vardı 26 Haziranda kan verdim negatif çıktı. Adet gecikmesinden 4 gün sonra days doctor markası ile test yaptım pozitif çıktı. O şekilde öğrendim
bilgedenizokaribal twomam ben adetime 3 gün kala kan vermiştim beta 0.2 çıkmıştı. Negatif diyemçpk üzülmüştüm. Sonra adetim 5 gün gecikince çok umutsuz bir şekilde tekrar kan verdim 195 ile pozitif olduğunu öğrendim.
bilgedenizokaribal twomam evet cidden insanı şaşırtıyor. Doktorların adet gecikmesini bekleyin demelerinde bi hikmet varmış gerçekten