twomam nerm629_ okudum bence gerçekten erken düşününce daha adetimize neler var dua edelim ya pozitif görelimm
nerm629_ twomam hemen hemen aynıyız inşallah haftaya güzel haberlerle geliriz buraya ben pazartesi test yapmayı düşünüyorum elimdeki test adet gününden 6 gün önceye kadar gebelik varsa teşhis ediyormuş
twomam nerm629_ evet ya aynıyız keşke erkenden kan vermeseydik varsa bile şuan üzüntü ve stresten mutsuz olacağım ben de alayım o testten hangi marka acaba ben de yaparım pazartesi
derryaaneva Mstefe bende 4 gün önce test yaptım silik çıktı kan verdim negatifti bugün regl olmam gerekti olmadım test yaptım yine çift çizgi neden böyle oluyor yaa
twomam derryaaneva şöyle ki idrarda silik çıkan kan da mutlaka pozitif olması gerekirdi testinizin bozuk olma ihtimali nedir
Mstefe derryaaneva kan testleri güvenilir o yüzden bilemiyorum idrar test markanız belki güvenilir değildir
gamzadgnc Benim adetim Temmuz 5 idi 28 haziranda kadın doğumda rutin kontrolüm vardı beta aldı doktor sonuç negatifti adet gününden bir gün sonra kan verdim pozitif çıktı yumurtanın rahme yerleşme süreci oluyor onu beklemelisin
twomam gamzadgnc haklısınız erken davrandım sağlıkçıyım bir de vallahi bu nasıl bir heyecansa dayanamadım
derryaaneva twomam 4 gün önce yapmıştım iki tane yine silikti sonra kan verdim negatif çıkmıştı bugün regl günüm olmadım yine yaptım bu sefer daha belirgin olmuş anlamadım bende ki
nerm629_ twomam prodictor early diğerlerinden pahali ama kalitesi iyiymiş diğerleri yalancı pozitif çıkarıyor diyolar burdan duyduğuma göre
twomam derryaaneva ya gerçekten çok garip değil mi desemki geç döllenmedir o yüzden kanda çıkmadı imkanı yok çünkü önce kanda yükselir sonra böbreklerden idrar olarak atılır da çıkar kaç geldi betanız
twomam derryaaneva geç döllenmeden kaynaklı 2 çıkmış olabilir belki de yaptığınız test düşük beta hcg ye bile duyarlı 1 tanr yapmış olsanız hata diyebilirim de birden fazla yapmışsınız belki de artmıştır bile betanız
derryaaneva twomam bilmiyorum ki bugün olmam gerekti olmadım bakalm cumaya kadar bekliycem olmazsam giderim tekrar şimdi gitsem çıkmaz diye korkuyorum üzülürüm diye
Havin49_ twomam ablam tam reglime 7 gün varken kan verdi değeri 7 çıkmıştı yani değeriniz baya düşük yükselir mi bilmiyorum inşallah yükselir
Havin49_ twomam arada 2 gün var ve betanız 0.1 yani normal 1 olsa bile yükselir derdim başında sıfır olan değerler genelikel yükselmiyor ama yükselir inşallah