Smyye1B elifnur1616 Çarşamba kandil günü oğlumuza kavuşuyoruz Allah’ın izniyle. Heyecan dorukta diyebilirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥹♥️
minikelebek_ elifnur1616 doktor kontrolünden çıktım 37+4 üm ama bebek 3500 çıktı biraz iri galiba 🥲 nasıl doğurucam bilmiyorum
firdevsbl elifnur1616 hergün bugün doğuma gidercesine kendimi hazırlıyorum 😅 şimdi kalkıp evimi temizlicem odayı bebek için uygun şekilde hazırladık bekliyoruz babasiyla 🥲🥰
ebruscan Merhaba. Ağustos mu eylül mü derken eylül annesi olacağım kesinleşti eylülü gördük 🥹 ben de heyecanlıyım tüm düşüncelerim doğum ve sonrası üzerinde yoğunlaştı engel olamıyorum kendime. İnşallah sağlıkla gelirler. Bebeğim kanalda ama başı hala yukarıdaymış en son iki cm açıklık da vardı. İlk doğum nasıl ilerler ne hızda ilerler bilemiyorum. İnşallah kendi sancılarım ile doğuma girerim hayırlısı ile. Şuan sancı hiç yok. Siz de durumlar nasıl? Doğum şekliniz belli mi? Ağrı sancı var mı?
elifnur1616 ebruscan yalancı sancılarım var sanırım haftaya kontrolüm var o hafta doğurcakmışım gibi hissediyorum nedenseeee
[silindi] Ben ben 👋🏻👋🏻 çook heyecanlı ve mutluyum içim kıpır kıpır nasipse 14 gün sonra kızımla kavuşuyoruz , bu arada kızımın adı da Eylül 🩷🩷 Her yerde hoşgeldin Eylül storyleri fln gördükçe sanki herkes kızımın gelişini kutluyor gibi hissediyorum 🤭💕💕
elifnur1616 minikelebek_ ben şuan 37+2 yim geçen hafta doktor kontrolünde 3500 çıkmıştı bu hafta kim bilir kaç oldu ben de onu düşünüyorum haahhaha
Umayumayumay minikelebek_ Benim de 36′da o kiloda çıktı. Benimki ikinci. Doktor şekerden şüphelendi ama daha önce şeker yüklemesi de yaptırdım bir şey çıkmamıştı. 37+6 için sezaryen günü verdi. Size doktor bir şey dedi mi ?
Gizem1504 elifnur1616 37yim ama bizim paşa kanalda yapıştı kaldı hareket alanı azaldı heran gelebilir dedi
Aysegul_ll elifnur1616 37+5 im bende 30. Haftalarımda hafif sancılarım çıkıyordu bebek hep 2-3 hafta ileriden gidiyordu doktorum da ağustos sonu olabilir belki demişti kendimi hem ağustos sonuna hem de eylül başına odaklamıştım ki eylüle girdik nedense benim en sevdiğim ay eylül ayı🥰 sağlıcakla gelsinler
gozde-3535 37+5 im 39+2de 12 eylülde sezeryan olacağım inşallah 🌸 zaman geçmiyordu şimdiye kadar bundan sonrası su gibi aksın🙏🏻😊