Ozgenurribo Benimadimanne kan vermeye geldim sağlık ocağına silik çıkmıştı yaptığım testler olmadım bugün de
Meftunum Benimadimanne benimde 1 Eylül. Daha olmadım ama ara ara adet olacakmışım gibi bel ağrısı var sadece. Gebelikten olur diyende var. Bakalım artık hayırlısı
Meftunum maco61 çok sevindim canım. Hayırlısı ile Al kucağına inşallah. Peki sana bir soru sormak istesem, sende de regl olacakmış gibi bel ağrısı oluyor mu?
derryaaneva Ozgenurribo ya bende kafayı yiycem 4 gün önce test yaptım silik çıktı kan verdim negatifti bugün regl olmam gerekti olmadım test yaptım yine iki çizgi var neden böyle oluyor
derryaaneva emos1301 ya ben de bugün reglmolmam gerekti 4 gün önce test yaptım silik çıktı kan verdim negatifti bugün olmadım yine test.yaptim yine iki çizgi var neden böyle oluyor yaa
Deletedmom_787 3 tane test yaptım hepsi negatif regl olmayı bekliyorum moralim 0 canım çok sıkkın yumurtlama gününü değerlendirmiştik ovulasyon testi ile takip yapmıştım folik asitte içiyorum 5 aydır niye olmadı bilmiyorum umudum kalmadı
8turuncu777 Deletedmom_787 canım senin daha bu ay ilk denemen değil miydi? Sağlıklı bir kadın ve erkeğin birlikteliğinde gebelik ihtimali her ay %20-25 civarı zaten. Düşük bir ihtimal yani. Sen çok stres yapmışsın. Hemen umudum kalmadı deme. Kaç yaşındasın ki?
Deletedmom_787 8turuncu777 25 yaşındayım 😭 çok inanmıştık bu ay olacağına olmayınca kendimi suçlu hissettim sanki hiç olmayacak hissine kapılıyorum 😭 şansımızı artıracak önerilerin var mı
[silindi] Deletedmom_787 canım en verimli çağındasın. Dert etme olur. Ben ne zaman kafaya takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım. Ama bu çok zor seni çok iyi anlıyorum. Doktora gitmiş miydin öncesinde
cemresi Deletedmom_787 Bende 25 yaşındayım sizin gibiydim mart ayından beri deniyoruduk en son temmuz ayında ovilasyon testi ile değerlendirdim Olmadı maalesef o ay erken gebelik testinde yalancı pztf görmüştüm birde cok üzüldüğüm icin agustos ayı denemedik sadece 1 gün korunmasız ilşkimiz oldu o gün hamile kalmısım Bugun 4+5 iz 2 gün önce öğrendim Kendinizi üzmeyin 🥹🩷
Benimadimanne Deletedmom_787 ben 24 yaşındayım üzülüyorum eşim de çocuğumuz olsa diyince daha çok üzülüyorum belli etmiyorum
Efcmm Deletedmom_787 aşkım en çok şansı arttıran kafada bitirmek zamana bırakmak inan her ay yumurtlama takip edip gün sayınca olacağı varsada olmuyor bir sene korunmadım her ay stresteydim oldu mu olcak mi diye sonra dedim olursa da olmazsa da yapacak bir şey yok pcosum vardı düşünmeyi bıraktığım zaman olmuş haberim yokmuş 7) haftalıkken öğrendim